20211103 Tweede Kamer coronadebat 121 1

De dictatuur is een feit! Thierry Baudet: 'Ik heb de vier tweets verwijderd. Ik ben intens verdrietig'

Politiekdec 16 2021, 14:57
De dictatuur in Nederland is dan eindelijk een feit. Thierry Baudet heeft namelijk laten weten dat hij vandaag de tweets waarin hij de huidige situatie rond ongevaccineerden vergelijkt met het begin van de Jodenvervolging verwijderd heeft. Niet omdat hij dat wilde, maar omdat hij anders het belachelijke bedrag van 25.000 euro per dag moest betalen omdat het CIDI en andere 'Joodse' organisaties zich 'gekwetst' voelden.
Thierry Baudet laat weten dat hij zich intens verdrietig voelt vandaag. En dat is niet zo gek. Na de belachelijke uitspraak van een de zoveelste politiekcorrecte Deug-66-rechter gisteren heeft hij zich namelijk gedwongen gevoeld vier tweets te verwijderen die het 'Joodse' CIDI "beledigend" en "kwetsend" vond. In die tweets vergeleek hij de aanloop naar de holocaust - dus het begin van de jodenvervolging - met de situatie nu, waarin ongevaccineerden als het schuim der aarde behandeld worden.
Maar dat was tegen het zere been van het CIDI. Dat vindt namelijk dat alleen zij en linkse deugmensen het recht hebben dergelijke vergelijkingen te maken. Het kwam tot een belachelijke rechtszaak, waarin een nog belachelijkere foprechter zich achter de achterlijke eis van het CIDI schaarde. Baudet kreeg 48 uur de tijd om zijn tweets te verwijderen. Deed hij dat niet, dan kon hij een boete tegemoet zien van 25.000 euro per dag.
Ja, dat lees je goed: van 25.000 euro per dag. Een volstrekt belachelijk bedrag dat niet eens opgelegd wordt aan overheden als de rechter beslist dat bepaalde maatregelen in strijd met de mensenrechten zijn.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1471392208628719616
En dus moest Baudet vandaag doen wat het lachwekkende, zielige, triest, misselijke CIDI wilde. Hij verwijderde de tweets.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Daarmee is de dictatuur wat mij betreft een feit. Nederland is geen vrij land meer. De Deugdictatuur is aan de macht. Andersdenkenden moeten zich daar naar schikken. Willen we dat niet, dan worden we ofwel financieel geruïneerd, of we kunnen een enkeltje gevangenis tegemoet gaan zien (want ja, die tijd komt ook).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten