Filmpje! Het walgelijke kerstkwartet Rutte, Van Dissel, Gommers en De Jonge zingen een kerstlied

Filmpje! Het walgelijke kerstkwartet Rutte, Van Dissel, Gommers en De Jonge zingen een kerstlied

Het is me wel het jaar geweest. Een stel technocratische elitaire fascisten hebben ons lang opgesloten, de economie nagenoeg vernietigd, mensen in het verderf gestort, en nu ook weer de avondlockdown verlengd. Je wordt er kotsmisselijk van.

En dan wenst dit tuig ons allemaal toch nog een gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Misselijkmakend. Als iemand dat soort woorden niet uit de strot moet krijgen dan zijn het deze wannabe dictators.

Juist daarom is het zo schitterend dat er een filmpje gemaakt is waarin je ziet hoe Rutte, Gommers, Van Dissel en De Jonge hoegenaamd een kerstlied zingen (I'm dreaming of a white Christmas). En nee, dat wilden wij u natuurlijk niet onthouden. Kijk, en geniet... want zo valt er toch nog iets te lachen in deze duistere tijden:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties