dds blauw

De meningsvrijheid staat onder DRUK: Steun DDS en sta pal voor onze VRIJHEID

Politiekjan 29, 21:00
Bij DDS staan we pal voor de vrijheid van meningsuiting. Natuurlijk, mensen moeten zich altijd aan de wet houden. Maar zolang dat het geval is staan wij voor onze mensen, voor hun meningen, voor hun denkbeelden, voor hun opvattingen.
Helaas leven we in een tijd waarin de vrijheid van meningsuiting steeds meer onder druk komt te staan. Dit is óveral het geval, zowel in de printmedia, op het Internet, als op tv. Bij DDS verzetten we ons daar tegen. Hard. Maar dit kunnen we alleen doen met JOUW steun.
Zie je, als je tegenwoordig als website de meningsvrijheid lief hebt en verdedigt wordt je door het kartel keihard GESTRAFT. Big Tech doet zijn best om je minder lezers te bezorgen en adverteerders trekken hun handen van je af. Alles in een gecoördineerde poging om je website te beschadigen - en te vernielen.
Bij DDS laten we ons echter niet klein krijgen. Wij gaan altijd door met het vertellen van de waarheid. Nu. Morgen. Volgende week. Volgende maand en volgend jaar. Wij doen nóóit een stap terug. De wet moet gerespecteerd worden, natuurlijk. Maar buiten dat moeten mensen hun mening vrij kunnen uiten. Ja, ook als hun mening controversieel is.
Sterker nog, juist als hun mening controversieel is - of, beter gezegd, als de globalistische kartelianen die mening controversieel vínden.
Maar dit betekent dat we JOUW HULP nodig hebben. Alleen met jouw steun kan DDS overleven en het vrije woord verdedigen - elke dag opnieuw. In dit nieuwe jaar willen we meer doen dan ooit tevoren. Maar ook daar hebben we geld voor nodig. Geld dat afkomstig moet zijn van onze lezers - want het kartel gaat ons op geen enkele manier dan ook helpen.
Doneer daarom vandaag nog aan DDS. Doe dat via BackMe. Als alle mensen die DDS lezen vandaag 10 euro doneren komen we het komende half jaar al zonder enig probleem door. Tot 1 juli zijn we dan totaal voorzien van alles dat we nodig hebben - en kunnen we ook nog eens nieuwe projecten lanceren.
10 euro. Per persoon. Daarmee verdedig je het vrije woord én de vrije pers... en zorg je ervoor dat wij van DDS ons nooit hoeven in te houden alleen maar omdat het kartel ons anders niet lief vindt.
Doneer dus. Vandaag nog. En strijd samen met ons voor een vrij Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten