2023 01 11 2

''De NPO is een propaganda orgaan geworden van het partijkartel''

Politiekmaa 03 2023, 17:00
De NPO maakt een ontwikkeling door waar rechts Nederland niet zijn vingers bij aflikt. De kijkers worden dagelijks volgepompt met wokegekte en klimaatwaanzin. De enige omroep (ON!) die zich daar tegen afzet moet zo snel mogelijk uit het bestel worden geknikkerd. Bij de NPO mag er maar ruimte zijn voor één waarheid, de globalistische waarheid. Groeperingen en personen die iets anders beweren moeten worden kalt gesteld. DDS is deze ontwikkeling ook opgevallen daarom hebben wij diverse politici gevraagd of zij deze slechte ontwikkeling ook waarnemen. Wordt de NPO misbruikt om het oppositiegeluid kalt te stellen?
Pepijn van Houwelingen (FVD) ziet deze trend ook en zegt tegen DDS: ''"Bij FVD zien we inderdaad ook steeds vaker dat de NPO een propaganda orgaan is geworden van het partijkartel. En het wordt steeds erger. Twee jaar geleden was er de documentaire over Kaag,' en nu organiseren ze nepdebatten die kiezers de indruk onterecht geven dat er intrinsieke verschillen zijn tussen de kartel partijen. Het bewijst voor de zoveelste keer dat het partijkartel en het mediakartel één en hetzelfde kartel vormen."
''Zeiden we dat ook vier jaar geleden toen Thierry vs Rutte 1-1 mocht in de rode hoed?'' Dit bijzondere antwoord kwam van Joost Eerdmans (JA21). De frustraties jegens Baudet zitten blijkbaar nog erg diep. We leven niet in 2019 maar nu in 2023. Je ziet dat het tegengeluid bijna niet meer aan bod komt. Nee Eerdmans vindt dat we niet moeten zeuren. En dat oppositie er maar aan moet wennen dat zij weinig aandacht krijgt bij de NPO.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Gelukkig denkt de klassiek-liberaal Wybren van Haga (BVNL) er compleet anders over: ''De NPO ontwikkelt zich steeds meer tot de spreekbuis van de zittende macht. Van onafhankelijke berichtgeving is geen sprake meer en de politieke arena is uitgebreid met de door de overheid gesponsorde NPO. Gelukkig zien we alternatieve mediakanalen ontstaan die een tegengeluid bieden, maar dit compenseert nauwelijks de staatspropaganda op de NPO.''
De PVV en BBB zijn ook om een reactie gevraagd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten