screen shot 2022 12 21 at 123427

Dennis Schouten en Jan Roos doen boekje open over Eva Vlaardingerbroek: "Ze ging huilend naar huis na een appje van Joost Eerdmans"

Politiekmrt 03 2023, 18:00
Jan Roos en Dennis Schouten doen in de Extra uitzending van Roddelpraat een boekje open over Eva Vlaardingerbroek. Zo zou Eva de woning van Schouten huilend hebben verlaten na een appje van Joost Eerdmans.
In de uitzending bespreken beiden heren hun verleden met Eva Vlaardingerbroek. “Welke rechtse man heeft haar niet bericht”. Schouten kende Eva al toen zij nog stage liep bij het CDA in Amsterdam. Schouten ging graag langs bij CDA’er Diederik Boomsma. “we gingen altijd naar Diederik voor de rechtse quotjes.” Aldus Schouten.
Toen Vlaardingerbroek enige tijd later meer bekendheid kreeg door zich aan te sluiten bij FVD om vervolgens met veel bombarie en een smerige inbel-actie tijdens Goedemorgen Nederland de overstap te maken naar het JA21 van Joost Eerdmans nodigde Schouten haar uit bij hem thuis. “Eva zat ooit bij mij op de bank. Ze negeert me nu op Whatsapp dus ik kan dit best wel zeggen.” Begint Schouten. “Ik had Eva al ontmoet toen zij stage liep bij het CDA in Amsterdam. Later werd Eva bekend omdat ze met Baudet in de partij had gezeten, toen naar JA21 en toen stond ze op straat. Ik berichtte haar en ze kwam langs in Almere.”
Schouten verteld over de bewuste avond en geeft aan dat ze vol zat met “extreem boze rechtse praat”. Pas nadat de wijn op tafel kwam werd het iets luchtiger, “Tot het moment dat ze een appje kreeg van Joost Eerdmans, toen is ze huilend naar huis gegaan.”
Roos trekt tot slot de conclusie dat de carrière van Vlaardingerbroek een beetje in het slop is geraakt. “Ze werd in Amerika veel gebeld, in Zweden is het afgelopen maar Amerika is ook afgelopen.” Aldus Roos. Beiden heren zien Vlaardingerbroek graag verschijnen in hun succesvolle Youtube-programma.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten