sweden g523a431ca 1920

Iraanse vluchteling verdacht van neersteken 10-jarig Nederlands meisje in Zweden: Mainstream Media zwijgen over de identiteit van de dader

Buitenlandmrt 03 2023, 16:00
Gisteren werd in het Zweedse Gothenburg een verschrikkelijk incident gemeld waarbij een 10-jarig Nederlands meisje en haar oma zijn neergestoken door een 36-jarige Iraanse man. Het meisje is afkomstig uit de regio Amsterdam en is momenteel buiten levensgevaar.
Het Zweedse ‘Samnytt’ heeft via betrouwbare bronnen de identiteit van de verdachte weten te achterhalen. Het zou gaan om een 36-jarige man die in Iran geboren is maar later samen met zijn moeder, vader en twee oudere broers en zussen op jonge leeftijd naar Zweden is vertrokken.
De NOS meldt dat het meisje aan het begin van de middag samen met haar oma door een man werd aangevallen met een mes. Deze “man” blijkt nu volgens Zweedse media een Iraanse vluchteling te zijn. De Nederlandse (mainstream) media durven dit niet te benoemen, complete misleiding en totaal onacceptabel dat dit soort informatie bewust achterwegen wordt gehouden. Iets wat we natuurlijk wel vaker zien bij de NOS.
Ook spreken verschillende media over het feit dat de dader geen terroristisch motief zou hebben. Vreemd, want de Zweedse freelance journalist Joakim Lamotte meldt dat de verdachte “Alluha Akbar” zou hebben geroepen. Op beelden via Twitter is te zien hoe omstanders de verdachte Iraniër staande houden en overmeesteren.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het 10-jarige meisje wat in het centrum van de stad Gothenburg werd neergestoken door de Iraniër is volgens AT5 afkomstig uit de regio Amsterdam. De situatie is ernstig maar het meisje is gelukkig buiten levensgevaar. Haar oma raakte gewond aan haar arm en is inmiddels weer thuis.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten