screen shot 2023 01 01 at 125833

Twan Huys maakt zichzelf compleet belachelijk tijdens beruchte persconferentie Oekraïense president Zelenski

Buitenlandmrt 03 2023, 15:00
We staan er internationaal weer goed op. Twan Huys heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt tijdens een persconferentie van de Oekraïense president Zelenski eerder deze week. De Buitenhof presentator was aanwezig bij de opmerkelijke persconferentie van Zelenski waar de Oekraïense president de gewaagde en ophitsende uitspraken deed over het feit dat we onze kinderen naar het front moeten sturen.
De Buitenhof presentator mag een vraag stellen aan Zelenski en maakt daarbij een opmerkelijke constatering. Zo zou er volgens Huys vanuit Nederland onderzoek zijn gedaan naar de MH17-ramp waaruit blijkt dat President Putin de opdracht heeft gegeven voor het neerhalen van het passagiersvliegtuig. Bijzonder, want dit is nooit bewezen.
Tijdens de inmiddels beruchte persconferentie vroeg een Amerikaanse Journalist hoe Zelenski aankijkt tegen het afnemende draagvlak voor steun aan Oekraïne onder de Amerikaanse bevolking. Daarop reageerde Zelenski op zeer verontrustende wijze en probeert angst aan te wakkeren met zijn bizarre uitspraken. Zo zouden volgens de Oekraïense president onze kinderen straks, wanneer Rusland NATO-staten binnen zou vallen, ook naar het front gestuurd worden. "They will have to fight, and they will die" Aldus Zelenski.
Op Forum voor Democratie na heeft nog geen enkele partij zich uitgesproken over de oorlog hitsende teksten van de Oekraïense president. In een reactie op Twitter laat FVD weten dat we onze “Nederlandse jongeren NOOIT naar het front sturen.” Dit moet stoppen, het is ronduit gevaarlijk. “Stop de oorloghitserij, Stem FVD.”
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten