Nederland blijft wapens leveren aan de leugenaar Zelenski

Nederland blijft wapens leveren aan de leugenaar Zelenski

Kajsa Ollongren. Ook Minister van Wonen. Bron: MinBZK / YouTube.

President Zelenski blijft maar liegen over de herkomst van de projectielen die in Polen terechtkwamen. De oorlogshitser blijft maar wijzen naar Rusland als dader. Wat doet Nederland? Die beloont de Oekraïense president door hem nog meer wapens te leveren. Zo komt er dus nooit vrede.

Na de leugens van Zelenski maakt de minister van Defensie doodleuk bekend dat Nederland nog meer wapens gaat leveren aan Oekraïne. Nederland levert luchtverdediging en andere hoognodige wapensystemen aan het regime in Kiev. Volgens Kasja Ollongen moet dit Oekraïne helpen om deze winter succesvol te blijven en klaar te zijn voor de lente. Dat hier mensenlevens mee gemoeid zijn en dat onze economie hierdoor wordt geraakt dat doet er niet toe. Het is een gotspe dat Nederland luchtafweer blijft leveren, omdat we zelf geen luchtverdedigingsmiddelen hebben. Het verbaast ons niet meer het buitenland vindt Rutte IV belangrijker dan Nederland.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is toch bezopen dat Nederland wapens blijft leveren terwijl de internationale kritiek toeneemt op Zelenski die loog over de herkomst van de raketten in Polen. Dan ben je als kabinet doelbewust bezig om een oorlog gaande te houden. Zelenski lijkt nog maar één doel te hebben de Derde Wereldoorlog ontketenen. Vanaf het begin trekt Zelenski het liefst ieder land mee de oorlog in. Geheime wapenleveranties delen met de pers, EU lidmaatschap afdwingen etc. Alleen vredesonderhandelingen als van tevoren aan alle eisen werd voldaan. Zelenski begint steeds meer in een Kanonnenvoerkoning te ontaarden. Als hier lang genoeg geen media aandacht aan gegeven wordt, is het niet gebeurd. Net als tijdens Corona vertelt de mainstream media ons geen of halve waarheden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties