Schandalig: Mentale problemen dader Plopsaland-aanslag door Belgische media toegeschreven aan Robert Jensen

Schandalig: Mentale problemen dader Plopsaland-aanslag door Belgische media toegeschreven aan Robert Jensen

De 46-jarige man die afgelopen zaterdag van plan was om een aanslag te plegen tijdens de Miss België-verkiezing in Plopsaland zou volgens Belgische media kampen met ernstige mentale problemen. Sterker nog, de Belgische media schuiven de mentale problemen van de man nu in de schoenen van Robert Jensen. Ook de Belgische viroloog Mark van Ranst doet een duit in het zakje.

Volgens de Vlaamse zender VTM zou de man die afgelopen zaterdag is aangehouden te maken hebben met mentale problemen. Zo zou de man video’s van Robert Jensen hebben gedeeld via social media waarin Robert Jensen spreekt over de invloed van links binnen het onderwijs. De media noemt Robert Jensen zelfs een “beruchte presentator” en schetst nu een beeld van Jensen alsof hij aan zou zetten tot het plegen van een aanslag.

De meningen over Jensen zijn verdeeld maar een ding is wél duidelijk: de voormalig Tv-presentator van RTL roept niemand op tot het plegen van een aanslag. De link die door de Belgische media gelegd wordt tussen het kritisch zijn op links onderwijs en het plegen van een aanslag tijdens een Miss verkiezing is wel érg ver gezocht. Schandalig dat de Belgische media nu die frame maken omdat een of andere gek toevallig een video van Jensen! deelt op social media.

Ook de Belgische viroloog Mark van Ranst ruikt bloed en grijpt zijn kans om via Twitter Jensen te framen. “Luisteren naar de ongein van Robert Jensen kan de geestelijke gezondheid beschadigen.” Schrijft de viroloog.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Lees meer over:
België Media Marc van Ranst

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer