whatsapp image 2023 02 13 at 145310

DDS Exclusief! Boekpresentatie De Gideonsbende

Politiekfeb 13 2023, 17:00
DDS is gisteren afgereisd naar Amsterdam om de boekpresentatie van De Gideonsbende geschreven door Baudet">Thierry Baudet bij te wonen. In een warm West-Indisch huis kwamen 220 mensen bij elkaar om de presentatie van De Gideonsbende bij te wonen. Voor dat iedereen het boek kon kopen of aan de borrel kon gaan richtte Baudet het woord tot de aanwezigen. 
De politiek leider van FVD had er vier jaar voor nodig om dit nieuwe boek te schrijven. Het boek vertelt het verhaal van de reis die Forum voor Democratie heeft gemaakt sinds de oprichting tot nu toe. Centraal in het boek staat dat FVD geen normale politieke partij maar een beweging is die het politieke systeem wil veranderen.
''In de geschiedenis waarderen mensen oppositiebewegingen. Tegenwoordig wordt iedereen die niet de mening van de gevestigde orde volgt bestreden. Men heeft niks geleerd van de geschiedenis en maakt telkens dezelfde fouten. Dissidente geluiden mogen niet worden toegelaten in het bewustzijn van de gevestigde orde. Op alle politieke thema's moet consensus worden gevonden,'' vindt Baudet.
Thierry Baudet vindt dat universitair geschoolden mee gaan met de gevestigde orde. Er is geen ruimte voor het gezond verstand. Veel meningen zijn doorspekt van emoties. Voor ratio lijkt geen plaats. Ook in de tijd van Columbus was er geen plek voor rationeel denken. Is onze tijd wel zo anders? Nee, dissidente opvattingen worden gecensureerd.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Onze beschaving wordt elke dag voor onze neus vernietigd. De beleid- en systeem oppositie kunnen hier geen vuist tegen maken. Daar zit de ideologie van het globalisme achter. In dit nieuwe boek gaat Baudet hier uitgebreid op in.
Nieuwjaarsreceptie van koning Willem-Alexander
Op ons koningshuis hoeven we ook niet te rekenen. Toen Baudet bij de nieuwjaarsreceptie was vertelde hij aan de koning dat er een groeiende groep Nederlanders het land wil verlaten. Daarop antwoordde de koning dat hij ze geen strobreed in de weg zal leggen vertelt Baudet aan de toehoorders. Het koninklijk huis vindt het dus prima dat steeds minder Nederlanders zich niet meer welkom voelen in hun eigen land. Van de Oranjes moeten we het dus niet hebben. Dit wisten we natuurlijk maar het wordt nogmaals bevestigd. 
Is er nog hoop op betere tijden? Zeker wel denkt Baudet. Tot die tijd moeten wij in een parallelle samenleving gaan leven en hopen op een omwenteling. Als er niks verandert dan valt Nederland binnen 30 jaar uit elkaar. FVD is nu in een renaissancereddingssloep getransformeerd. Iedereen die het land wil redden mag aanmonsteren. Deze reddingsactie gaat slagen verwacht een optimistische Baudet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten