2023 03 02

De NPO organiseert schijngevecht tussen linkse PvdA/GroenLinks combinatie versus ''rechtse'' VVD

Politiekmrt 02 2023, 10:01
Op zondag 12 maart gaat de strijd tussen zogenaamd links en rechts Nederland in het Pauw's Verkiezingsdebat: Linksom of Rechtsom. De BNNVARA kondigt aan dat het linkse blok (PvdA/GL) met het rechtse blok (VVD) in debat gaat. Deze partijen gaan met elkaar in debat over de belangrijke afslagen die onze samenleving de komende tijd zal nemen op thema's als klimaat, economie, wonen en asiel.
Mark Rutte en Edith Schippers van de VVD, die het rechtse blok vertegenwoordigen, nemen het op tegen Attje Kuiken van de PvdA en Jesse Klaver van GroenLinks van het linkse blok. ''In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 15 maart staan de linkse partijen vrijwel gelijk met de VVD, die na deze verkiezingen een gezamenlijke fractie gaan vormen in de Eerste Kamer.'' schrijft BNNVARA in haar aankondiging. Er zijn peilingen (Maurice de Hond red.) die toch echt iets anders vertellen.
Het belooft een slaapverwekkende avond te worden waarin de partijen de degens zullen kruisen over de belangrijkste vraagstukken van onze tijd. Wat is de beste weg voor Nederland op het gebied van klimaat? Hoe moet de economie worden vormgegeven? Wat moet er gebeuren om de woningmarkt te verbeteren en hoe moeten we omgaan met de vluchtelingencrisis? We weten allemaal dat deze partijen nadat de stembussen zijn gesloten op 15 maart a.s. om 21:00 uur daar precies hetzelfde over denken. Ze zijn dan tegen elkaar inwisselbaar.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Pauw's Verkiezingsdebat: Linksom of Rechtsom is op zondag 12 maart om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Het werkelijke doel van dit debat is dat de BNNVARA braaf helpt om een tweestrijd te creëren tussen de VVD en de sociaal-democratische communistische lijstverbinding tussen de PvdA en GroenLinks. In werkelijkheid staan deze 3 partijen voor precies hetzelfde: meer klimaatbeleid, hogere belastingen, Europese eenwording en nog meer immigratie. Dus trap niet in deze ratrace. Ga niet strategisch stemmen. Stem op de partij waar je het meest thuis voelt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten