rutte rtl nieuws

De Telegraaf: ’Rutte trekt de rol van Merkel naar zich toe’

Politiekmei 30 2022, 10:23
Vandaag een hosanna verhaal in de partijkrant van de VVD over Rutte die de rol van Merkel in de EU heeft overgenomen. De Telegraaf speculeert zelfs dat Rutte hengelt naar een Europese topfunctie. Dit is slecht nieuws voor Nederland nu gaat Rutte ons land helemaal uitleveren aan het vierde rijk, de EUSSR. 
De Telegraaf roemt het feit dat Rutte als 'oliemannetje’ compromissen sluit en dat hij steeds Europeser redeneert. Kortom Rutte stelt het EU belang boven het Nederlands belang en dat is een slechte zaak. De Telegraaf moet ook een sneer uitdelen aan Orbán. Na de Hongaarse premier Viktor Orbán is Mark Rutte de langstzittende leider in de Europese Raad, het vergadercircus van 27 staatshoofden en regeringsleiders van de EU lidstaten. De Telegraaf stelt dat Orbán nog amper Europese vrienden op het Europese toneel. Dan heeft de Telegraaf als krant een flink bord voor zijn kop. Wie neemt er al 12 jaar een loopje met het parlement en met de Nederlandse kiezer door list en bedrog? Inderdaad de door de Telegraaf heiligverklaarde Mark Rutte, een ware autocraat. 
Door het vertrek van de Britten door de Brexit heeft Nederland de positie van de Britten overgenomen. Klopt we zijn nog een grotere netto betaler geworden. Ook hier zie je dat Rutte het Nederlands belang verwaarloosd. Het zoeken naar oplossingen past bij zijn karakter, zegt een Nederlander die regelmatig met Rutte werkt in Europa in de Telegraaf. Rutte doet altijd teveel water bij de wijn daarom zijn de gevonden oplossingen altijd nadelig voor Nederland. Rutte is geen meesteronderhandelaar omdat het huidige kabinet puur het D66 programma uitvoert met globalistische plannen, klimaathysterie en wokegekte.
Dat Rutte de rol van Merkel naar zich toe trekt daar moeten we niet blij om zijn. Merkel heeft Duitsland en veel Europese landen in de ellende gestort met haar 'wir schaffen das' beleid. Nu gaat Rutte samen met Frans Timmermans Nederland in de ellende storten met de niet realistische peperdure green deal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten