Dilan VI

Dilan Yesilgöz (VVD) gaat bij Vandaag Inside door met haatcampagne tegen Thierry Baudet

Politieksep 15 2022, 11:54
Gisteren was Dilan Yesilgöz (VVD) te gast bij Vandaag Inside. Daar werd zij door de heren met fluwelen handschoenen aangepakt. Van der Gijp en Derksen zijn tenslotte VVD stemmers. En ze ging door met haar haatcampagne tegen Thierry Baudet (FVD).
Forum voor Democratie is niet te spreken over haar bijdrage aan tafel. In plaats van de gigantische problemen in Nederland op te lossen, gaat VVD-minister Dilan Yesilgöz door met haar onnodige - en potentieel gevaarlijke - haatcampagne tegen Thierry Baudet. Dezelfde ongefundeerde beschuldigen als bij de HJ Schoo-lezing. Dat is triest en minister onwaardig volgens FVD. Deze prietpraat gaat er in als zoete koek bij Baudethater Johan Derksen die nu opeens neigt naar JA21. Lekker opportunistisch. 
Dilan Yesilgöz beschuldigt Thierry Baudet er weer van om online jodenhaat te verspreiden. En hij heeft zijn hondenfluitje ingeruild voor een heel blaasorkest. Met een 'hondenfluitje' wordt een signaal bedoeld richting extreemrechtse kiezers. Triest dat de minister van Justitie en Veiligheid gewoon doorgaat met deze ongegronde beschuldigingen. Als je tegenwoordig al wijst naar bijvoorbeeld George Soros, dan ben je al een antisemiet omdat de beste man toevallig joods is. Nee Baudet en FVD wijzen naar Soros omdat hij met zijn geld organisaties steunt die als doel hebben om natiestaten te ondermijnen. Dit is een gruwel voor Thierry Baudet. Het zal toch wat zijn dat je geen kritiek meer mag hebben op mensen omdat zij toevallig joods, gekleurd of homo zijn. Volgens mij is dat juist hartstikke woke!
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is een gemiste kans dat Wilfred Genee niet doorvroeg over die vermeende "jodenhaat". Wat bedoelt minister Dilan Yesilgöz hiermee? De kans was groot geweest dat ze met een mond vol tanden had gestaan. En Nederland het antwoord schuldig moest blijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten