atomium g272b0ee52 1920

Dries van Langenhove geeft zijn Nederlandse volgers stemadvies: "wat FVD zo interessant maakt is dat ze ook buiten het parlement ontzettend goed werk leveren!"

Politiekmrt 14 2023, 16:00
Voormalig Belgisch Parlementslid voor Vlaams Belang Dries van Langenhove heeft in een recente video stemadvies gegeven aan zijn Nederlandse volgers. Met name over FVD is van Langenhove uitermate positief maar ook met de PVV en SGP heeft hij fijne contacten. Met name de zogeheten Metapolitiek van FVD is wat van Langenhove enorm aanspreekt.
“Thierry Baudet en zijn team leveren sterk werk”. Begint van Langenhove. “Zeker met dossiervreters als Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen. Ook de andere FVD-parlementsleden zijn stuk voor stuk toppers die het verschil maken. Dat krijg je natuurlijk als je als partij door een moeilijke periode gaat. Alle ballast is nu van het FVD-schip en kijk hoe goed dat schip nu vaart, kijk welke matrozen er gebleven zijn op dat schip.” Aldus van Langenhove.
Van Langenhove voegt daar aan toe: “Nu het schip de juiste koers kan varen en de kapitein niet meer van binnenuit wordt gesaboteerd kan er ook versterking komen. Daar werkt FVD goed aan. FVD levert niet alleen goed werk in het parlement, nee wat FVD zo interessant maakt is dat ze buiten het parlement ook ontzettend goed werk leveren.”
Daarnaast stipt van Langenhove aan dat de Metapolitieke strijdt die FVD voert “nog veel belangrijker is dan de politieke strijdt. Het ene na het andere succesvolle metapolitieke project rolt daar van de band.” Langenhove noemt daarbij bijvoorbeeld het Renaissance instituut maar ook FVD international “waarmee ze een internationaal netwerk aan het opbouwen zijn.”
Naast FVD is van Langenhove ook positief over de PVV en de SGP, al heeft van Langenhove bij die twee partijen wel wat kanttekeningen. De andere rechtse partijen zijn volgens van Langenhove niet echt geloofwaardig te noemen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten