shutterstock 2018661974

Dringende Actie Vereist: Zeg NEE Tegen de Pandemiewet – Teken Vandaag Nog!

Politiekmei 22 2023, 17:30
Beste vrienden en volgers van De Dagelijkse Standaard (DDS),
We richten ons vandaag tot u met een belangrijke oproep tot actie. Wij bij DDS staan schouder aan schouder met onze medestrijders bij Cultuur Onder Vuur in hun verzet tegen wat wij als een dictatoriale, doorgedraaide, overdreven en enge pandemiewet zien.
Deze pandemiewet vertegenwoordigt een directe inbreuk op onze burgerrechten en vrijheden. Daarom hebben wij, samen met Cultuur Onder Vuur, besloten om actie te ondernemen en onze stem te laten horen. Wij delen hun zorgen en zijn het volledig eens met hun missie om een halt toe te roepen aan deze bedreiging voor onze samenleving.
Daarom vragen we u, onze trouwe volgers, om deze strijd te steunen door de petitie van Cultuur Onder Vuur te ondertekenen. Uw handtekening zal een krachtig signaal afgeven aan onze leiders in Den Haag dat we deze maatregelen niet zonder slag of stoot zullen accepteren.
Hugo Bos, de organisator van Cultuur Onder Vuur, zal deze petitie morgen aanbieden aan de Tweede Kamer. Dit maakt vandaag de laatste dag waarop u uw stem kunt laten horen.
We roepen iedereen op om deze belangrijke oproep te delen met vrienden en familie, zodat we gezamenlijk een sterk front kunnen vormen tegen deze pandemiewet.
Samen kunnen we een verschil maken. Samen kunnen we vechten voor onze rechten en vrijheden. Wacht niet tot het te laat is. Teken vandaag nog deze petitie en zeg NEE tegen de pandemiewet!
Wij danken u hartelijk voor uw steun en betrokkenheid.
Met vastberaden groeten,
Het team van De Dagelijkse Standaard
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten