liesje schreinemacher ambassadeursconferentie 2022

Een minister op zwangerschapsverlof: Omdat we daar natuurlijk met smart op zaten te wachten!

Politiekaug 14 2023, 9:00
Ach, er zijn weer nieuwe hoogtepunten in de Nederlandse politiek. De altijd vernieuwende en voortvarende VVD komt met een primeur: een minister die zwanger is! Liesje Schreinemacher, 40 jaar, is in blijde verwachting. "Het is bijzonder, maar het zou goed zijn als het snel normaal wordt,” zegt ze zelf. Nou, mevrouw Schreinemacher, gefeliciteerd, maar had u het niet bij die ene zin kunnen laten?
Dus hier hebben we het: in een land dat kampt met economische uitdagingen, immigratieproblematiek en politieke schandalen, is het grootste nieuws in de Telegraaf vandaag dat een minister zwanger is. Jan Dijkgraaf kan zijn geluk niet op en steekt er heerlijk de draak mee in zijn scherpe 99 woorden: ''Mark Rutte roept vanaf zijn vakantieadres: “Heel gaaf!”''. Ja, dat moet zeker het nieuws van de dag zijn.
Maar goed, laten we het even in perspectief plaatsen. Is het niet gewoon typisch Nederlands om een berg te maken van een molshoop? Natuurlijk is het voor Schreinemacher persoonlijk geweldig nieuws en wensen we haar alle gezondheid en geluk. Maar politiek gezien? Tja, er zijn wel grotere zaken waarover we ons druk zouden moeten maken.
Schreinemacher, demissionair minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, hoopt dat dit snel als 'normaal' wordt gezien. En daar heeft ze zeker een punt. Want in plaats van de focus te leggen op persoonlijke levens van politici, zou het debat moeten gaan over de beleidsvoering, het nationaal belang en hoe de VVD en andere partijen het land sturen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Natuurlijk, het heeft wel iets humoristisch, het idee van een minister met zwangerschapsverlof. Vooral als je bedenkt dat veel Nederlanders nog steeds wachten op echte veranderingen en oplossingen voor de vele uitdagingen die het land kent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten