screen shot 2023 03 15 at 185554

Ongehoord Nederland slaat terug na valse beschuldigingen KRO-NCRV programma "Pointer"

Mediaaug 13 2023, 15:00
Het platform Pointer, onderdeel van KRO-NCRV, heeft onlangs zijn aandacht gericht op het ON!-netwerk en specifiek het programma "Ongehoord Nieuws". Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide webpagina waarop de werkwijze van ON! grotendeels negatief belicht wordt. De beschuldiging van het verspreiden van nepnieuws is een ernstige aantijging die zorgvuldig onderzoek vereist. ON! heeft getoond zich te engageren met zorgvuldig geverifieerde bronnen en feitelijke informatie.
Verder wordt ON! beschuldigd van schendingen van de Journalistieke Code NPO. Het is echter van belang te realiseren dat verschillende nieuwsplatforms verschillende journalistieke standaarden hanteren. ON! heeft zijn eigen benadering van nieuws en heeft altijd gestreefd naar transparantie en eerlijkheid in de berichtgeving.
ON! heeft aangetoond dat het onderzoek van Pointer gebreken vertoont en niet voldoet aan de normen van kritische journalistiek. Beschuldigingen van deze aard moeten met zorgvuldigheid en integriteit worden benaderd, zowel door critici als betrokken partijen. ON! blijft toegewijd aan objectieve, verantwoordelijke en grondige nieuwsberichtgeving, en zal blijven opkomen tegen ongefundeerde aantijgingen.
Het lijkt opnieuw een poging te zijn om het succesvolle tegenwicht dat ON! biedt, te ondermijnen. Terwijl een andere omroep die gelijktijdig met ON! haar intrede deed inmiddels in zwaar weer verkeert en hoogstwaarschijnlijk geen lang leven meer heeft, bewijst ON! keer op keer dat ze solide en hoogwaardige programma's kunnen creëren. Deze programma's brengen een perspectief naar voren dat door veel Nederlanders als een waardevolle aanvulling op het televisielandschap wordt ervaren.
De vastberadenheid van Karskens en zijn team verdient lof, en het is inspirerend om te zien dat er nog een omroep is die standhoudt tegen de invloed van de WOKE-ideologie en kritisch blijft kijken naar migratie en andere belangrijke onderwerpen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten