kauthar bouchallikht

Schandalig! Kauthar (GroenLinks) valt ON-journalist publiekelijk aan in zelf geknutseld filmpje: "Mooi om te zien hoe meerdere Kamerleden ze dissen!"

Politiekjun 18 2023, 16:00
GroenLinks Tweede Kamerlid, Kauthar Bouchallikht heeft zichzelf weer eens laten zien in haar meest verwerpelijke vorm door een uiterst bedroevend bewerkt filmpje van Ongehoord Nederland te delen met haar volgers in een poging om de verslaggever belachelijk te maken. Alsof dat nog niet genoeg is, vindt ze het ook nog eens mooi om te zien hoe “meerdere Kamerleden ze ook dissen.”
Dames en heren, dit is een persoon die ons land vertegenwoordigt. Iemand die het normaal vindt om een journalist van Ongehoord Nederland publiekelijk te vernederen. De presentator stelt gewoon een vraag en wordt vervolgens afgeschilderd als een 'stalker'. Het is opmerkelijk hoe dit GroenLinks-Kamerlid omgaat met de pers. "Laat me mijn werk doen en daadwerkelijk iets bijdragen aan de samenleving," schrijft ze.
Het gedrag van Bouchallikht getuigt van een totaal gebrek aan respect voor de journalistiek. In plaats van serieus en constructief bij te dragen aan het politieke debat, kiest ze ervoor om op een kinderachtige manier haar ongenoegen te uiten. Dit is niet het gedrag dat we verwachten van een volksvertegenwoordiger.
Als Kamerlid moet je verantwoordelijkheid nemen en een voorbeeld zijn voor anderen. Het is verontrustend om te zien dat iemand met zo'n gebrek aan fatsoen en professionele houding een belangrijke rol speelt in ons democratisch proces. We hebben behoefte aan volksvertegenwoordigers die serieus en respectvol met hun taak omgaan, niet aan politici die zich gedragen als puberende tieners. Het delen van kinderachtige filmpjes en het belachelijk maken van journalisten is niet de manier om problemen op te lossen of een constructieve bijdrage te leveren aan het debat. Het Nederlandse volk verdient beter dan dit.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten