Kauthar Bouchallikht (GL) gaat los op Pim Fortuyn: "Over de doden niets dan goeds? Ehm, nope, tnx. Bye"

Kauthar Bouchallikht (GL) gaat los op Pim Fortuyn: "Over de doden niets dan goeds? Ehm, nope, tnx. Bye"

GroenLinks Tweede Kamerlid Kauthar Bouchallikht heeft geen zin om hypocriet te roepen dat zij Pim Fortuyn een geweldenaar vond. Oh nee. Mevrouw doet zelfs het tegengestelde. Volgens haar heeft hij haar toentertijd "trauma's" bezorgd. En dus stelt ze: "Over de doden niets dan gods? Ehm, nope, tnx."

Een normaal mens spreekt of positief over iemand die op klaarlichte dag dood werd geschoten, of houdt zijn of haar mond over die persoon als hij niets leuks te melden heeft. Helaas is Kauthar Bouchallikht van GroenLinks uitgesproken abnormaal. Kijk maar wat deze vrouw te zeggen heeft over Pim Fortuyn, de politicus die twintig jaar geleden op gruwelijke wijze vermoord werd door de extreemlinkse, gestoorde activist Volkert van der Graaf.

Mevrouw citeert de hypocriete D66'er Vera Bergkamp die Fortuyn gisteren dacht te moeten eren met een leuke tweet. Belachelijk natuurlijk, want het was juist haar partij die het klimaat creëerde waarin de moord kon gebeuren.

Bouchallikht heeft niets met dat soort hypocrisie. "Hij wist de harten van velen te stelen," citeert de moslimbroederschap-dame Bergkamp. "Ik moest stoppen met het kijken van die serie over hem omdat het trauma's terughaalde. De werkelijkheid nu reflecteert."

"Fortuyn wist inderdaad harten te stelen. De vraag is van wie," ging ze verder. "Over de doden niets dan goeds? Ehm, nope, tnx. Bye."

Geert Wilders: Kauthar Bouchallikht is de schandvlek van ons parlement!

Natuurlijk kan die walgelijke tweet van de GroenLinkser bepaald niet rekenen op waardering van mensen voor wie Fortuyn wél een inspirator was. Geert Wilders bijvoorbeeld is woest.

"Wat een smerige tweet van dit GroenLinks Kamerlid op de sterfdag van Pim Fortuyn," schrijft de PVV-leider. "Ze is de schandvlek van ons parlement door zo respectloos te dansen op het graf van Pim Fortuyn. Walgelijk."

Ook andere twitteraars zijn furieus. De bekende Twitter-opiniemaker Svennus J. Max noemt haar in zijn reactie een "budget-islamiste en algehele castingfout van GroenLinks." Daarbij merkt hij op dat zij het rect heeft "om alles te vinden en te zeggen."

Maar, gaat hij verder, "het is alleen jammer dat het allemaal zo kneiterdom en/of opzichtig gelogen is. Maar goed dat ze in de leer bij Laura Bromet en co is, want dan wordt het vast beter.

Gelogen? Ja, natuurlijk. Want de idee dat mevrouw trauma's heeft overgehouden aan de opkomst van Fortuyn is je reinste onzin. Ze is nu 7 jaar oud. Toen Fortuyn begon aan zijn publieke avontuur, zeg vanaf 1997, was zij dus 3 jaar oud. Toen hij doodgeschoten was ze nog geen acht jaar oud (ze is geboren op 18 mei, Fortuyn werd vermoord op 6 mei). Ze lult dus uit haar nek.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Maar goed, ik moet zeggen dat ik zelf liever de brute eerlijkheid en radicalisme heb van Kauthar Bouchallikht dan de hypocrisie van "de opportunistische honden", zoals Jan Roos ze noemt, als 'journalisten' en D66'ers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties