Thierry Baudet Tweede Kamer 23 scaled

Thierry Baudet laat zich niet afleiden van corona: "Het is hét excuus voor de Great Reset"

Politiekmei 07 2022, 11:00
Toen Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet te horen kreeg van een twitteraar dat het hoegenaamd zoveel beter zou zijn als hij minder bezig was met corona en meer met andere onderwerpen, reageerde de FVD'er zéér helder. Corona, zei hij, is "hét grote thema. Want het is het excuus voor de Great Reset." Daarom kan hij er niet over zwijgen, al zou hij dat willen.
De afgelopen weken en eigenlijk maanden, zelfs, gaat het steeds minder over corona en steeds meer over ándere onderwerpen. We moeten nu met name allemaal obsessief bezig zijn met de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Corona heeft niemand het meer over, zelfs onze politici niet (behalve minister Ernst Kuipers die heel stilletjes bezig is met het vergroten van de overheidsmacht om in te grijpen bij pandemieën).
Toch is er één man die het er wél met regelmaat over heeft. Thierry Baudet, bedoel ik natuurlijk. Op Twitter is er een FVD-sympathisant die hem hier op aanspreekt omdat hij denkt dat het beter is dat Baudet daarmee ophoudt.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

'Corona is hét grote thema'

Baudet is het daar natuurlijk niet mee eens. Zijn redenering is heel helder. Corona is en blijft feitelijk hét thema. Het is namelijk het excuus om de Great Reset door te voeren, vindt de FVD-leider. Dit geldt natuurlijk ook voor de oorlog in Oekraïne, stelt hij; een oorlog die hij dan ook al voorspelde in zijn nummer één bestseller Het Coronabedrog.
"Klimaatbeleid, immigratie en EU worden dus gecompleteerd door corona en Oekraïne om de totalitaire machtsgreep te voltooien."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
In een andere tweet stelde Baudet ook nog dat "de pandemie nog pas voorbij" is "als het sociaalkredietsysteem is ingevoerd." Dit in reactie op een artikel van EenVandaag waarin gesteld wordt dat we "ons [moeten] blijven realiseren dat de pandemie niet over is."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten