shutterstock 1267803823

Hypocriet D66 houdt opeens van Pim Fortuyn: 'Hij inspireerde ons Tweede Kamerlid'

Politiekmei 06 2022, 12:35
Het is ongelooflijk, maar D66 gaat nu vol hypocriet vanwege Pim Fortuyn. Waar de partij 'de goddelijke kale' twintig jaar geleden letterlijk dood demoniseerde doen de nepdemocraten nu net alsof hij een geweldige "inspiratie" voor hen was. Hoe durven ze!?
Dit is echt de meest walgelijke tweet die ik in jaren gezien heb. Jaren. Nee, dat is niet overdreven. Want de hypocrisie hiervan is misselijkmakend. Tot op het bot. 
"Pim Fortuyn inspireerde ons Tweede Kamerlid @SalimaBelhaj destijds om ook taboes te doorbreken. Al ziet ze twintig jaar na zijn dood dat het debat dat hij startte steeds meer een worsteling is geworden," aldus de meest ranzige partij van Nederland. En vervolgens doet ze dan even een zeurklacht over dat het tegenwoordig allemaal "provoceren om te provoceren" is, en niet om een echt debat te hebben. Zoals ten tijde van Fortuyn.
Met andere woorden, ze gebruikt Pim Fortuyn om de werkelijke politieke nazaten van de man te bekritiseren, en wast het verleden van haar partij totaal wit. Ze doet goddomme net of de man een lid van het partijkartel was, terwijl het nou juist het partijkartel was - met haar club voorop - die hem de dood injaagde.

Flashback: D66-leider vergeleek Fortuyn met Hitler

Kijk maar even naar deze video van toenmalig D66-leider Thom de Graaf die zijn partij toespreekt over Fortuyn, die toen in opkomst was en de verkiezingen mogelijk ging wínnen. Wat De Graaf toen zei was echt ongelooflijk. Hij had de euvele moed om een homoseksuele politicus te vergelijken met Adolf Hitler, en hem ervan te beschuldigen dat hij miljoenen nieuwe Anne Franks wilde creëren als hij aan de macht kwam. 
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Ik ben werkelijk nog nooit zo misselijk geweest als nu. Wat een vieze partij is D66 zeg. Zelfs Pim Fortuyn gebruiken ze nog voor hun eigen gewin; een man die dankzij het klimaat dat D66 zelf creëerde op klaarlichte dag werd afgeslacht door een linkse extremist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten