Pim Fortuyn beeld van Corry Ammerlaan van Niekerk DSC 0173

Jan Roos gaat los op hypocrieten die Pim Fortuyn bewieroken: "Opportunistische honden!"

Politiekmei 06 2022, 10:31
Opiniemaker Jan Roos maakt zich er woedend over dat het hele kartel - het mediakartel en het partijkartel - vandaag in de liefste en braafste termen praten over Pim Fortuyn. Toen hij nog leefde maakten diezelfde mensen hem kapot, maar nu hij dood is, vinden ze hem opeens maar wat lief. "Opportunistische honden," noemt Roos dit soort figuren.
Op tv is het vandaag eerst en vooral Pim Fortuyn dat de dag slaat. Alles gaat over de geweldenaar die op veel te jonge leeftijd op vreselijke wijze van het leven werd beroofd nadat het partijkartel en het mediakartel bewust een atmosfeer hadden gecreëerd waarin zoiets kon gebeuren. Zoals Fortuyn zelf zei:

Jan Roos: wat een hypocrieten

Maar wat zie je vandaag? Al diezelfde mensen en organisaties die dat klimaat gecreëerd hebben waarin Volkert van der Graaf tot zijn daad kwam huilen nu tranen met tuiten over het lot van de goddelijke kale. Oh ja, opeens vonden ze hem eigenlijk best een geweldenaar. Zo intelligent, zo eloquent, en wat was het toch goed van hem dat hij problemen benoemde waar normále mensen zich druk om maakten he?
Opiniemaker Jan Roos is daar nu al misselijk van, van al dat hypocriete gezever. "Vandaag allemaal types die Pim Fortuyn bewieroken," schrijft hij op Twitter, "maar als de beste man nu nog geleefd had hem richting de dood zouden demoniseren. Wat een opportunistische honden zijn het toch."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Hier kan je natuurlijk niets tegen in brengen. Want dit is precies wat er vandaag gebeurt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten