2023 04 14

Ernst Boutkan van VOLT: "Vluchten korter dan 750 km moeten vervangen worden door treinreizen of andere alternatieven"

Politiekapr 14 2023, 12:00
De eurofiele partij VOLT, de slippendragers van Timmermans en Soros, hebben gisteren in de Tweede Kamer een knettergek proefballonnetje opgelaten. VOLT heeft voorgesteld om vluchten korter dan 750 km te vervangen door de trein of andere alternatieven. Ernst Boutkan van VOLT vindt dat het niet meer van deze tijd is om te kiezen voor het vliegtuig als er een duurzaam alternatief beschikbaar is. Lekker met het vliegtuig naar Londen, Brussel, Parijs of Berlijn? Dat vindt VOLT niet meer van deze tijd.
Het voorstel van VOLT heeft echter veel kritiek gekregen op social media. Veel mensen geloven niet dat de aanhangers van VOLT bereid zijn om het vliegtuig te laten staan, vooral als ze naar het buitenland moeten reizen. Sommige mensen vinden het voorstel van VOLT te dwingend en zijn van mening dat het beter is om mensen te overtuigen in plaats van te dwingen.
Ines, een gebruiker op Twitter, geeft aan dat mensen bij zichzelf moeten beginnen als ze echt iets willen veranderen. "Overtuig ons in plaats van ons te dwingen", aldus Ines. Als mensen niet bereid zijn om hun eigen gedrag aan te passen, dan deugt het verhaal volgens haar niet.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het voorstel van VOLT is echter niet nieuw. Verschillende politieke partijen en milieuorganisaties hebben de afgelopen jaren opgeroepen tot een vermindering van het vliegverkeer en het gebruik van de trein als duurzaam alternatief. Veel mensen op social media zien dit ook als een opstapje naar de vliegbelasting. Vliegen wordt dan echt iets voor de happy few maar daar hebben de volgelingen van George Soros maling aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten