- Kijktip! - Thierry Baudet in The Trueman Show: "Tijd voor spiritualiteit!"

Politiekapr 14 2023, 13:00
Thierry Baudet, politicus en auteur, is voor de derde keer te gast in The Trueman Show. In deze podcast gaat hij openhartig in op de ophef rondom hem en zijn partij, Forum voor Democratie (FVD), en op wat hem motiveert. Ook spiritualiteit komt aan bod, volgens Baudet is het tijd voor meer spiritualiteit in onze samenleving.
Baudet heeft recent twee boeken geschreven, ‘De Gideonsbende’ en ‘Het Coronabedrog’, die beide besproken worden in de podcast. Daarnaast wordt ook ingegaan op de provinciale statenverkiezingen waar FvD twee zetels behaalde en daarmee de grootste verliezer was ten opzichte van vier jaar geleden.
In de media wordt de afgelopen vier jaar van FVD breed uitgemeten als een periode van “ophef” en “radicalisering”. Baudet gaat in op deze kritiek en geeft zijn visie hierop. Ook complotten komen aan bod in het gesprek.
Voor de Members van That's the Spirit is er een extra rubriek waarin Baudet kijkersvragen beantwoordt. Baudet noemt dit misschien wel zijn beste interview ooit en nodigt kijkers uit om te luisteren en kijken.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Of je het nu eens bent met Baudet of niet, het gesprek geeft een inkijkje in zijn gedachtegang en visie op de Nederlandse samenleving. Het is natuurlijk ook wel interessant om te zien hoe de vrijdenker Baudet denkt over spiritualiteit. En interviews met Baudet leveren vaak opmerkelijke uitspraken of ophef op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten