schermafbeelding 2024 06 05 105306

Europese kandidaat Anne Koolstra (nr. 6) toont weer eens de verschrikkelijke leegheid van GL/PvdA

Politiekjun 05, 16:00
Het is weer zover: de deugbrigade van GroenLinks/PvdA slaat weer toe. Deze keer is het Anne Koolstra, nummer 6 op de Europese lijst, die met haar holle frasen en lege beloften laat zien hoe verschrikkelijk leeg deze fusiepartij eigenlijk is. Haar oproep op sociale media is exemplarisch voor de waanzin die GL/PvdA verkondigt: ''PVV en GL-PvdA aan kop in de peilingen! Stem aanstaande donderdag #6juni voor Europarlementariërs die willen investeren in Europese samenwerking: voor ambitieus klimaatbeleid, #duurzaam en #betaalbaar wonen en mensenrechten beschermen in #Europa en elders. #stemopeenvrouw."
Ja hoor, daar gaan we weer. Wat betekent dit werkelijk voor de hardwerkende Nederlander die zich zorgen maakt over zijn veiligheid, zijn cultuur en zijn toekomst in Europa? Helemaal niets! Terwijl Koolstra en haar elitaire vrienden zich druk maken over hun utopische klimaatplannen en valse mensenrechtenretoriek, staat Europa in brand. Letterlijk. Deze week alleen al zagen we hoe een agent werd vermoord in Mannheim en hoe eerwraak de jonge Ryan uit Joure het leven kostte. Dit zijn de echte problemen waar Nederlanders mee te maken hebben, niet de linkse sprookjes van GroenLinks/PvdA.
Stem dus niet op D66, VOLT en zeker niet op GroenLinks/PvdA. Deze partijen vertegenwoordigen een wereldbeeld dat zo ver van de realiteit afstaat, dat het bijna komisch zou zijn als het niet zo triest was. Ze willen ons doen geloven dat de grootste problemen van vandaag de dag klimaatverandering en Europese samenwerking zijn. Ondertussen worstelen wij met voedselonzekerheid als de idiote klimaatplannen doorgaan, verlies van soevereiniteit en een toenemende onveiligheid in onze eigen straten door de massa-immigratie.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.''
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten