zwarte piet sinterklaas supermarkt hellevoetsluis

Extinction Rebellion en KOZP verenigen zich om traditionele Sinterklaasvieringen verder kapot te maken

Politieknov 05 2023, 18:00
Terwijl het buiten kouder wordt en de werklozen beroepsdemonstranten van Extinction Rebellion ook tijdens de herfst en winter relevant moeten blijven, heeft de organisatie aangekondigd zich samen met KOZP te gaan bemoeien met het verder kapot maken van Nederland. Ze willen dat doen op plaatsen waar nog steeds mensen zijn die ondanks alles hun eigen tradities willen behouden door Sinterklaas te vieren met de traditionele Zwarte Pieten.
In een brief via de website spreekt de organisatie over het feit dat "Zwarte Piet een probleem is voor heel Nederland." De organisatie heeft een ultimatum gesteld aan gemeenten waar Zwarte Pieten nog steeds deel uitmaken van de intochten. Het is niet de eerste keer dat XR-activisten zich uitspreken tegen Zwarte Piet. De afgelopen drie jaar hebben ze al in meerdere gemeenten acties georganiseerd om bij te dragen aan de strijd tegen de racistische karikatuur Zwarte Piet.
Eén ding is zeker: XR zorgt voor verdeeldheid en onrust in onze samenleving en heeft daar hun verdienmodel van gemaakt. Het is dan ook niet verrassend dat ze zich kunnen identificeren met de andere beroepsdemonstranten van KOZP, die al jarenlang kleine kinderen en hun ouders blootstellen aan schaamteloze en intimiderende demonstraties. Nu al deze groepen zich hebben verenigd, beloven ze de komende Sinterklaasperiode opnieuw behoorlijk wat tumult te veroorzaken.
In Breda, waar het Sinterklaascomité is gestopt omdat ze niet snel genoeg en volgens wens zijn overgestapt op een andere kleur (roetveeg)piet, verplaatst de Sinterklaasviering zich nu naar de volksbuurt Tuinzigt. Bewoners zijn al weken druk bezig om, zoals in voorgaande jaren, een geweldige traditionele Sinterklaasviering te organiseren. Het mooie hiervan is dat ondanks inspanningen van bepaalde politieke partijen en organisaties zoals XR en KOZP om Zwarte Piet af te schaffen, de bevolking zelf blijft kiezen.
Deze specifieke Sinterklaasviering zal niet alleen bezoekers uit de eigen wijk aantrekken, maar ook veel mensen uit de omgeving die op zoek zijn naar een traditionele Sinterklaasviering om op hun eigen manier een stukje Nederlandse traditie te ervaren. De inwoners van Tuinzigt staan bekend om hun vastberadenheid en laten zich niet zomaar voorschrijven wat ze moeten doen. Ondanks tegenwerking van verschillende kanten houden ze vol en beloven ze een geweldig Sinterklaasfeest. Hopelijk zullen XR en KOZP ontmoedigd worden om zich in de wijk te laten zien.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten