Sigrid Kaag Minister van Financiën 9O1A6619

Extreme hypocriet Sigrid Kaag: 'Ik laat me leiden door Johannes, het licht schijnt in de duisternis'

Politiekdec 25 2022, 11:00
Hypocrieter dan Sigrid Kaag worden ze niet gemaakt in ons land. Deze vrouw is écht totaal doorgeslagen, van het padje, huichelachtig. Dat bewijst ze vandaar ook maar weer. Ze beweert namelijk op Twitter, op deze Eerste Kerstdag, dat zij zich laat leiden door het evangelie van Johannes. Wat?
"In dit bewogen jaar, met crises, spanning en polarisatie kan je moedeloos worden," schrijft het creatuur dat werkelijk heel Nederland doodmoe maakt met haar Nederland-haat op Twitter. "Ik vind inspiratie in het kerstverhaal van Johannes: 'het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen'."
Vervolgens stelt ze: "Ik wens u lichtpunten toe in soms donkere tijden."
Ten eerste is het niet 'het kerstverhaal van Johannes,' alsof het een leuke novella is, maar 'het evangelie van Johannes.' Mevrouw Kaag weet dat ongetwijfeld ook. Er is een reden dat ze daar 'het kerstverhaal' van maakt en het dus ontdoet van een deel van zijn waarde.
Ten tweede is het ronduit hypocriet dat zij van alle mensen in Nederland net doet alsof ánderen spanningen veroorzaken, crises, en ook nog polariseren. Dit is de vrouw die het kabinet liet weglopen toen een politicus iets zei dat ze niet leuk vond. Dit is de vrouw die elke critici wegzet als homohater, vrouwenhater, racist. En ja, dit is ook nog eens de vrouw wiens partij andersdenkenden systematisch wegzet als Poetin-loverboys, neonazi's of allebei.
Ten derde en ten slotte is Kaag leider van een partij die op elke mogelijke manier ingaat tegen het christendom. Het christendom wordt verguisd door D66. Kerken worden door dit soort types omgebouwd in nachtclubs. Als iemand christen is moet die persoon zich excuseren. Ze wilden niet eens met de ChristenUnie regeren in eerste instantie omdat die partij hoegenaamd christelijk zou zijn.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
D66 gelooft niet in het principe man-vrouw, wat toch één van de kernen is van het scheppingsverhaal in de Bijbel. D66 gelooft niet in het traditionele gezin als hoeksteen van de samenleving. En D66 beschouwt álle oude, traditionele waarden van het christendom als achterhaald.
En dan heeft mevrouw de euvele moed het evangelie van Johannes aan te halen?
Weet je wat het ook zegt in de Bijbel, mevrouw Kaag? Dat satan zelf uit de schrift kan citeren. Zie Mattheus 4:6
Denk daar maar eens over na.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten