screen shot 2022 12 20 at 130131

Filmpje! Caroline van der Plas doneert in haar leren jack in Glazen Huis

Politiekdec 20 2022, 12:00
Het grote politiekcorrecte spektakel van 3FM is weer begonnen: het Glazen Huis. Serious Request. Geld ophalen voor een goed doel, dit keer vergeten kinderen. Caroline van der Plas (BBB) doet er ook aan mee: ze heeft haar leren jack gedoneerd. Mensen kunnen nu bieden. Het hoogste bod krijgt het jack, de 'vergeten kinderen' het geld.
Caroline van der Plas is overduidelijk best fanatiek en blij met de actie. Want ze heeft zelf een video online gezet waarin ze aankondigt dat ze haar leren jack ter donatie offert. En ja, het is het leren jack waarin we haar toch redelijk vaak hebben gezien, volgens mij; het zal één van haar favoriete jacks zijn.
Serious Request is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat door dj's, politici en andersoortige BN'ers gebruikt wordt om a) een goed doel te helpen en b) zichzelf tegelijkertijd positief in de kijker te spelen. Natuurlijk mogen niet alle politici eraan meedoen; alleen politici die door het mediakartel het stempel 'acceptabel' gekregen hebben. Van der Plas valt blijkbaar in die groep.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het doel dit jaar is om 'vergeten kinderen' te helpen. Dat gaat om kinderen "die opgroeien in een thuissituatie met heftige problemen." Natuurlijk kan je je afvragen waarom dit niet gaat over de 1.700 toeslagenkinderen die door de staat ontvoerd zijn en die nu nog steeds niet terug zijn bij hun ouders.
Maar goed, een beetje helpen is beter dan helemaal niet helpen... en het gaat zowaar een keer om onze eigen jeugd, en niet om kinderen ergens in verweggistan. Die helpen is ook fijn, maar in deze barre tijden moet de plicht toch eerst zijn om arme Néderlandse kinderen te helpen die om wat voor reden dan ook in een bijzonder moeilijke thuissituatie zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten