shutterstock 1958422528

Amber Heard accepteert haar enorme verlies: '1 miljoen dollar betalen aan Depp, gaat niet in hoger beroep'

Buitenlanddec 20 2022, 11:05
Actrice Amber Heard heeft besloten om niet in beroep te gaan tegen het vonnis in de zaak tussen haar en acteur Johnny Depp. De rechtszaak draaide om de vraag of Depp Heard had mishandeld, wat zij beweerde. Uiteindelijk werd Heard veroordeeld tot het betalen van 10 miljoen dollar aan Depp omdat de jury vond dat ze had gelogen over de mishandeling.
Hoewel Heard in eerste instantie had aangekondigd in beroep te gaan, heeft ze nu een deal gesloten met Depp. Als onderdeel van deze deal heeft Heard het vonnis geaccepteerd, waarbij ze schuldig is bevonden aan smaad en laster. Ze heeft ook toegezegd om Depp 1 miljoen dollar te betalen als compensatie. In ruil daarvoor zal Depp geen verdere actie ondernemen tegen Heard.
Door deze deal te sluiten, betaalt Heard 9 miljoen minder dan wat het vonnis oorspronkelijk voorschreef. Hoewel de zaak nu is afgerond, zullen de gevolgen hiervan waarschijnlijk nog lang voelbaar zijn voor beide partijen.
In een Instagram-post waarin ze zelf aankondigde dat ze haar beroep heeft laten varen geeft Amber Heard in ieder geval aan dat haar carriere en persoonlijke leven flink geleden hebben onder de rechtszaak, wat niet zo gek is aangezien de rechtszaak heel duidelijk heeft gemaakt dat Heard een narcistische leugenares is, en ook nog eens gewelddadig en agressief. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Aan de andere kant zijn de resultaten voor met name Depp heel positief. Hij heeft een mooie muziektour gehad met de bekende gitarist Jeff Beck, de twee hebben een bestsellend album uitgebracht, en Depp is in nieuwe onderhandelingen en gesprekken over grote filmrollen. De mensen achter de Pirates of the Caribbean-franchise hebben zelfs aangegeven dat hij ook daar mogelijk een comeback maakt.
Ondertussen hebben de advocaten van Depp laten weten dat hij de 1 miljoen dollar van Heard (of eigenlijk van haar verzekeringsmaatschappij) doneert aan een aantal goede doelen. Daar zal hij transparant over zijn, zodat mensen kunnen zien dat het écht gedoneerd is - en dus niet alleen maar 'toegezegd,' wat natuurlijk is wat Heard deed met het geld dat zij kreeg na hun scheiding. Zij zegde dat 'toe' aan goede doelen en pretendeerde vervolgens dat 'toezeggen' en doneren synoniemen zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten