shutterstock 1120216244

Filmpje! Sterren reageren op grote overwinning Johnny Depp tegen leugenares en lasteraar Amber Heard

Buitenlandjun 02 2022, 10:27
Het was gisteren een historische dag. Johny Depp won immers zijn smaad- en lasterzaak tegen ex-vrouw en leugenares eersteklas Amber Heard. Zij beschuldigde hem jarenlang van fysiek én seksueel geweld, maar een Amerikaanse jury oordeelde terecht - op basis van de feiten - dat dit de grootst mogelijke onzin is. Er was een mishandelaar in hun huwelijk, maar het was niet Depp.
Heel veel Hollywood-sterren kennen Johnny Depp én Amber Heard natuurlijk al jaren. Nu het vonnis van de jury bekend is spreken zij zich ó´ók uit. En jawel, ook bij sterren is de steun voor Depp overweldigend. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat die mensen ongetwijfeld weten hoe Depp en Heard in elkaar zitten, én als je er rekening mee houdt dat ze het proces vast op de voet gevolgd hebben, net als ik.
In deze video worden een flink aantal sterren geciteerd. Voormalig fotomodel Naomi Campbell, country-zanger Ryan Adams, Aerosmith oprichter Joe Perry, Sharon Osbourne, actrice Ashley Benson (Pretty Little Liars), Laurie Holden (The Walking Dead, The X Files), en nog veel meer spraken allemaal hun steun uit voor Depp.
"Vandaag is recht gedaan," aldus Holden. "Het oordeel van de jury zendt een duidelijke boodschap naar de hele wereld dat mishandeling geen gender kent, en dat feiten er daadwerkelijk toe doen."
Shanon Osbourne sprak al eerder haar steun uit voor Depp, maar kwam nu langs bij Piers Morgan om daar te vertellen dat ze a) dit schitterend vindt, b) dat het haar toch wat verrast, en c) dat ze hoopt én denkt dat Depp nu weer vol kan werken aan zijn filmcarriere. Want anders dan Heard heeft Depp miljoenen en nog eens miljoenen fans.

Niemand gelooft Heard

Ook voormalig Fox News presentatrice Megyn Kelly liet op Twitter van zich horen. Zij legt uit dat, hoewel Heard-groupies misschien net gaan doen alsof het ene punt waarop ze wat gelijk kreeg waarde heeft, dit feitelijk onzin is. Depps advocaat heeft niet de waarheid vertelt over dat Heard en haar vrienden rotzooi hadden gemaakt in een hotelkamer en de politie daarbij sleepten.
Maar: "Ze hebben vrijwel alles verworpen wat ze zei." De conclusie van de jury is, aldus Kelly terecht, "dat ze jarenlang over Depp gelogen heeft" en "dat ze op lasterlijke wijze hem geprobeerd heeft te vernietigen."

All the jury did for her was say Depp misled about her messing up a hotel room. THEY REJECTED VIRTUALLY EVERYTHING SHE TESTIFIED TO. That she’s been lying about Depp for years. That she maliciously tried to destroy him.

6.7K
Reply

Spelletjes

Overigens nog een interessant punt dat duidelijk werd tijdens het proces en met audio en getuigenverslagen die gaandeweg duidelijk werden: Amber Heard is degene die een scheiding aanvroeg, maar zij deed dat alleen maar om Depp voor te zijn. Het was Depp die er genoeg van had en er een einde aan wilde maken. Heard wist dat en zorgde ervoor dat zij sn´éller was, waarbij ze ook nog even snel een hoax in elkaar zette over dat hij haar mishandeld zou hebben.
Hij wilde dus van haar af omdat ze een leugenachtig monster is, en zij besloot daarop om hem kapot te maken. Dat is wat we gezien hebben, en dat is wat de jury feitelijk geconcludeerd heeft.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Natuurlijk zijn er ook een paar Deug-woke-'sterren' die Heard nog steeds steunen (Amy Schumer), maar dan heb je het echt over een paar. Het Amerikaanse volk neemt het op voor Depp, de jury doet dat ook, en de meeste Hollywoodsterren dus ook.
Heard heeft zichzelf ontzettend in de voet geschoten met haar haatcampagne tegen Depp. Mooi.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Krijgt Depp nu zijn carriere terug? Als het aan de meest sterren ligt wel. Nu kijken of dat inderdaad gebeurt. Je kan het alleen maar hopen. Want als zijn carriere nu nog steeds kapot is (hij verloor zijn rol als Captain Jack Sparrow én als Grindelwald in de films over de pre-Harry Potter periode in de tovenaarswereld) is Heard alsnog geslaagd in haar opzet. Dat zou écht triest zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten