shutterstock 1889314180

-Michel Mulder- 'Een vergeetachtig briefje aan 3FM'

Binnenlanddec 20 2022, 10:50
Beste deugjockeys,
Daar zitten jullie weer net als ieder jaar, als goedgetrainde politiek correcte aapjes, jullie 'kunstje' te vertonen achter glas, om jezelf na een week een brevet van politiek correcte deugdzaamheid te laten overhandigen.
Dit jaar is het geld-uit-de-zak-kloppende thema 'het vergeten kind,' wat op mij nogal een mistige indruk maakt, want hoe vergeten moet het kind daadwerkelijk zijn?
Wij komen net uit - of zitten nog middenin - een coronaplandemie waarin nogal wat kinderen - door de dictatoriale maatregelen - vergeten werden, maar die vergeten kinderen zullen jullie wel niet bedoelen, gezien het feit dat jullie straks weer braaf aan dit overheidsnarratief zullen meewerken.
Het vergeten kind zal ook niet dat exemplaar zijn dat - in totaliteit ongeveer 29.000 - zonder ontbijt naar school gaat, of thuis 3 pyjama's moet dragen om het nog een beetje warm te krijgen, want ook dat is wederom door de dictatoriale overheidsmaatregelen, en voor jullie deugjockeys een no-go zone voor discussie.
Laten we het dan toch maar over die overduidelijke olifant in jullie glazen apenkooi hebben, het dáádwerkelijk vergeten kind: het staatsontvoerde kind, en wel die kleine 1700 van de toeslagenaffaire.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Jullie zouden, nu jullie dit momentum van aandacht te pakken hebben, aandacht moeten vragen voor dat nog steeds slepende vraagstuk waar deze kinderen gebleven zijn, maar dat is voor een verdere glansrijke carrière uiteraard niet bevorderlijk.
Geen enkel lid van de Hilversumse incest-sekte zal daadwerkelijk kritische vragen durven stellen over het lot van deze verdwenen kinderen, het is immers veiliger om politiek correcte deugdzaamheid na te streven, dan daadwerkelijk levensreddend te zijn.
Misschien hebben jullie ooit wel eens gehoord van de term 'shock jock,' die grotendeels gelinkt wordt aan Howard Stern.
Deze shockjock had deze vrouw een podium gegeven, om daadwerkelijk baanbrekende en levensreddende radio te maken.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Maar goed. Sommigen onder ons zijn bestemd voor ware grootsheid, anderen voor politiek correcte deugdzaamheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten