Screen Shot 2022 10 20 at 132630

Kijk! Toeslagenkind Rohan vertelt: 'Ze deden er alles aan om me UIT HUIS te halen'

Politiekokt 20 2022, 18:00
Gisteren kwam ene Rohan langs bij Op1 om te vertellen over de effecten van het Toeslagenschandaal op zijn leven. Rohan is namelijk een Toeslagenkind. En wat hem overkomen is, is verschrikkelijk: de kinderbescherming deed er namelijk alles aan om hem uit huis te plaatsen. Ze legden hem zelfs woorden in de mond om dat Grote Doel te bereiken. Alles om Toeslagengezinnen uit elkaar te scheuren.
De politiek heeft steeds net gedaan alsof die bijna 2.000 Toeslagenkinderen die uit huis zijn geplaatst - gewoon ontvoerd zijn, feitelijk - dat lot niet ondergingen vanwege de financiële problemen van het gezin, maar om andere redenen. Oh ja, er was heel wat anders aan de hand bij ze. Mishandeling, bijvoorbeeld.
Onzin, natuurlijk. Het gaat om veel te grote aantallen. En trouwens, als de overheid besloten heeft om een kind uit huis te plaatsen, tja, dan kan het heel veel nepredenen verzinnen om dat grote doel te bereiken.
Dat blijkt ook uit de getuigenis van ene Rohan. Deze jongen is een Toeslagenkind. Zijn gezin - hij en zijn ouders - zijn dus financieel geruïneerd doordat ze onterecht door de Belastingdienst als fraudeus zijn weggezet.
Maar daar hield de nachtmerrie niet op. Oh nee. Want via de Toeslagenaffaire werd de Kinderbescherming (een totaal valse naam voor die walgelijke groep) er ook bij betrokken. En die 'Kinderbescherming' deed er alles aan om Rohan te kunnen ontvoeren uit huis te plaatsen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

"Eigenlijk een half jaar na [het begin van de Toeslagenaffaire bij dit specifieke gezin] kwam de Kinderbescherming om de hoek kijken," aldus Rohan. En dat was opvallend. Want er waren nooit problemen geweest in het goed functionerende, liefhebbende gezin. "Die wouden ons eigenlijk écht uit huis halen. Ze hebben er echt álles aan gedaan om ons uit huis te halen."
"Ik weet nog toen ik het gesprek had met de Kinderbescherming en, het is heel raar. Ik was in de keuken en zat aan de eettafel. Ze waren heel erg forcerend bezig om, zeg maar, bepaalde reacties uit ons te krijgen, om een reden te vinden om ons uit huis te halen. En later kwamen ze aan met 'je ouders hebben heel veel schulden'."

Slang Segers

En het ergste van dit alles? Die laffe slang Gert-Jan Segers (ChristenUnie) zat erbij, keek heel triest, gaf aan het allemaal heel erg te vinden terwijl hij en zijn partij tegen een motie hebben gestemd die eiste dat alle uit huis geplaatste Toeslagenkinderen terug naar hun ouders worden gebracht.
Die man is werkelijk één van de ergste reptielen van Nederland. Continu verstopt hij zich achter zijn zogenaamde christelijke geloof, maar als je naar zijn daden kijkt blijkt hij zonder empathie te zijn, zonder gerechtigheid, en zonder eerlijkheid. Sterker nog, niet alleen heeft hij die karaktereigenschappen niet, hij heeft de tegengestelde eigenschappen wél. 
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Je kunt zo'n man - die zich zo gedraagt - heel veel noemen, inclusief termen uit de verschillende religies, maar 'christen' past niet bij hem. Segers is geen 'christen.' Hij is niet iemand die 'Jezus probeert te volgen' in zijn leven of zelfs maar in de politiek. De man is een op macht beluste, gewetenloze Machiavelliaan. Het 'christendom' is voor hem alleen maar een handig politiek masker om zich achter te verstoppen zodat we niet door hebben wat en wie hij echt is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten