Filmpje! Gideon van Meijeren (FVD) doet in campagnevlog een oproep: ''Kom 11 maart massaal naar Den Haag!''

Politiekfeb 22 2023, 15:00
Bij Forum voor Democratie zit het mediateam niet stil. Ze hebben een leuke campagnevlog gemaakt waarin ze het Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren een hele campagnedag volgen. In deze vlog doet Gideon ook een oproep aan heel Nederland om zaterdag 11 maart massaal naar Den Haag te komen om te demonstreren tegen het desastreuze kabinetsbeleid. 
Op zaterdag 11 maart wil Farmers Defence Force (FDF) de grootste demonstratie ooit houden op de Koekamp in Den Haag. De actiegroep hoopt op meer dan 100.000 deelnemers en verwacht meer dan 5000 trekkers in Den Haag. Volgens Mark van den Oever, voorzitter van FDF, zal deze demonstratie niet alleen de standpunten van de boeren vertegenwoordigen, maar ook andere problemen in de maatschappij aankaarten.
Van den Oever zegt dat mensen op het podium hun stem kunnen laten horen over de toeslagenaffaire, de gascrisis, de verzakte huizen in Groningen en de waterschade in Limburg. PVV leider Geert Wilders, Wybren van Haga van Belang van Nederland, Gideon van Meijeren en Thierry Baudet van Forum voor Democratie zullen aanwezig zijn op de demonstratie.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Volgens Mark van den Over zal het programma vol zitten en hoopt FDF dat heel Nederland kan zien dat er een ander beleid nodig is. De actiegroep heeft de afgelopen jaren verschillende demonstraties georganiseerd om op te komen voor de belangen van boeren. Deze demonstratie is breder opgezet om verschillende problemen in de maatschappij aan de kaak te stellen. Eendracht maakt macht lijkt het adagium. De Dagelijkse Standaard draagt deze demonstratie een warm hart toe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten