Filmpje! Gideon van Meijeren: Stem vandaag! En stem op de enige échte oppositiepartij

Politiekmrt 15 2023, 15:30
Gideon van Meijeren kwam langs bij het online programma van Robert Jensen. Daar sprak hij over een groot aantal onderwerpen. Maar het belangrijkste onderwerp was: de verkiezingen van vandaag. De FVD'er gebruikte de gelegenheid om iedereen op te roepen te gaan stemmen. Want als je thuis blijft, tja heeft alleen het partijkartel daar baat bij.
Er zijn mensen die denken dat stemmen geen zin heeft. Die willen vandaag thuis blijven. Gideon van Meijeren stipte dat onderwerp aan bij Jensen en was glashelder: de enigen die profiteren van zo'n houding zijn de Kartelianen. De rest van Nederland wordt er juist slechter door:
"Ik heb er een veel en veel beter gevoel over dan wat de gevestigde media ons willen doen geloven," zei Van Meijeren tegen Jensen. Daarom rekent hij vandaag "op een heel mooi resultaat." Maar, ging hij verder, daarom is het van het grootste belang dat mensen "ook daadwerkelijk gaan stemmen. Ik zie hier en daar ook wat berichten verschijnen dat we niet moeten gaan stemmen omdat het allemaal toch geen zin heeft. Maar ja, degenen die daar de meeste baat bij hebben, dat zijn juist de Ruttes en de Kaags van deze wereld. Die lachen zich kapot als ze horen dat mensen van plan zijn niet te gaan stemmen."
Abonneer je op mijn Substack-nieuwsbrief. Als je je gratis aanmeldt krijg je dagelijks een mooie column in je mail-doosje over een onderwerp dat we hier op DDS niet kunnen behandelen op die manier (vanwege Big Tech). En als je denkt, goh, ik wil hem wel steunen met een klein bedragje per maand (of per jaar), dan krijg je er meerdere artikelen per dag voor terug, plus podcasts en video's. What's there not to love?!
Sterker nog, ging Van Meijeren verder, "het zou me niet verbazen als bepaalde diensten dat soort sentimenten juist aan het voeden zijn. Want wat willen ze graag dat wij thuisblijven. Nee, als je het kartel écht pijn wilt doen en echt een harde klap wilt uitdelen, dan moet je sowieso gaan stemmen; en dan op de enige partij die echt gevreesd wordt door de zittende macht."
Met andere woorden, niet op de partijen die opeens door de mainstream media naar voren geschoven worden alsof ze 'echte, redelijke oppositie' zijn.
Kort, stem, stem, stem!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten