Filmpje! Jesse Klaver beschuldigd Caroline van der Plas ervan dat zij vergif verspreidt

Politiekjun 23 2022, 15:17
De emoties lopen hoog op tijdens het stikstofdebat. De leider van de Groene Khmer (GL) Jesse Klaver beschuldigd Caroline van der Plas (BBB) van plat populisme en dat zij daarmee vergif verspreidt in de Tweede Kamer. Als je het niet op de inhoud kan winnen dan ga je over de toon lopen janken. Zo kennen we Jessias weer.
Jesse Klaver beschuldigd Caroline van der Plas van dog whistles. Dog whistles houdt in dat de impliciete lading van de boodschap altijd ontkend kan worden. In de ogen van mensen die de dog whistle niet herkennen, komt de zender van de boodschap ervan niet als extreemrechts over. Hierdoor is er meer tolerantie voor hun opvattingen en zijn mensen sneller bereid om naar ze te luisteren. Jesse Klaver probeert hier Caroline van der Plas weg te zetten als extreemrechts. Dit is een smerige manier van politiek bedrijven die je voornamelijk ziet bij het partijkartel als zij het niet op de inhoud kunnen winnen. 
Van der Plas moet van Klaver ook haar toon matigen. Eigenlijk wil de leider van de communisten (GL) Caroline van der Plas het zwijgen opleggen. Gekker moet het niet worden dat één van de voorvechters van het voortbestaan van de boerenstand het zwijgen moet worden opgelegd. Dit land is ver heen dat een Kamervoorzitter dit tolereert. Niet gek natuurlijk Vera Bergkamp is van het globalistische D66. De andere partij die zich als grote boerenkiller manifesteert.
Gelukkig heeft Caroline van der Plas totaal geen boodschap aan de woorden van Jesse Klaver. Het aanmatigende toontje van het partijkartel om het geluid van gezond verstand van de realistische partijen te smoren begint op een grijs gedraaide plaat te lijken. Als ze het niet op de inhoud kunnen winnen dan wordt er geroepen dat de opponenten rechts van de VVD racist, extremist, xenofoob, homofoob, islamofoob, fascist of nazi zijn. Wybren van Haga (BVNL) maakt hier terecht een punt van orde van bij de Kamervoorzitter. Deze verdachtmakingen moeten stoppen het kan extreemlinks op hele gevaarlijke ideeën brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten