Screen Shot 2022 06 23 at 164919

Filmpje! Gideon van Meijeren confronteert 'meeloper' Caroline van der Plas: 'Schijnoppositie'

Politiekjun 23 2022, 15:42
It's on! Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het stikstofbeleid zocht FVD'er Gideon van Meijeren de confrontatie op met Caroline van der Plas. Want de leider van de BoerBurgerBeweging gaat tóch mee met het stikstofgezeur van het partijkartel; gezeur over een probleem dat helemaal niet bestaat. Waarom doet zij dat, vroeg van Meijeren zich af?
Het heeft even geduurd, maar Gideon van Meijeren van FVD heeft de aanval terecht ingezet op Caroline van der Plas van BBB. Zoals wij gisteren al duidelijk maakten gaat Van der Plas namelijk wel degelijk mee met het stikstofonzinverhaal van het partijkartel, alleen 'knokt' ze een beetje wat betreft de details. Van Meijeren vindt dat jammer. Heel jammer. Want toen BBB bij de afgelopen verkiezingen een zetel binnensleepte hoopte en dacht hij dat FVD er eindelijk een principiële oppositiebondgenoot bij had. Dat blijkt dus niet zo te zijn.
"Uiteindelijk," zei Van Meijeren, gaat BBB "mee in die grote leugens." En dat is doodzonde. Want als je er ook maar een beetje in meegaat wéét je dat de boeren hoe dan ook moeten inleveren. Of ze nou 100 procent kapot worden gemaakt of 'slechts' voor 80 procent, in beide gevallen is het voor veel boeren einde oefening.
"Ja, nou, het is jammer voor de heer Van Meijeren dat hij teleurgesteld is in ons. Daar heb ik verder niet zoveel over te zeggen," reageerde Van der Plas daar enigszins verbazingwekkend op. "Daar zult u het mee moeten doen."
Van Meijeren zei daarop dat hij toch echt een beter antwoord wil. Want, zei hij, als je zoals zij met open armen verwelkomd wordt door de mainstream media én liefkozend wordt toegesproken door het partijkartel, dan weet je "dat je geen bedreiging vormt voor de macht." Hij verwacht meer van Van der Plas.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Daarbij had hij ook een waarschuwing voor haar. Want, zei hij, uiteindelijk is het wel zo dat "wie niet wil winnen, uiteindelijk zal verliezen." Met andere woorden, als Van der Plas liever meedoet dat winnen, dan gaan zowel zij als de mensen die zij zegt te vertegenwoordigen op termijn kapot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten