screen shot 2022 06 22 at 11

Gideon van Meijeren fileert 'stikstofcrisis'-propagandisten Van der Plas en Eerdmans: 'Pijnlijk!'

Politiekjun 22 2022, 9:57
Gideon van Meijeren reageert furieus dat Caroline van der Plas (BBB) en Joost Eerdmans (JA21) sámen een 'stikstofaanpak' promoten... en daarbij dus net doen alsof de zogenaamde stikstofcrisis daadwerkelijk bestaat. De FVD'er had dat soort wangedrag wel verwacht van JA21, zegt hij, maar van BBB? Nee, van die partij had hij verwacht dat ze het zou opnemen voor de boeren en luid en duidelijk zou zeggen dat 'de stikstofcrisis' een mythe is; een creatie van de politiek.
Het is duidelijk waarom BBB en JA21 mogen groeien van het partijkartel en het mediakartel: de twee partijen zijn in de kern gewoon kartel. Ze willen het beleid wel veranderen, maar dan gaat het vooral over bijschaven. De details moeten anders. De uitgangspunten van het heersende narratief delen ze wél volledig. Kijk maar:

Gideon van Meijeren (FVD) fileert JA21 en BBB

FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vindt deze aankondiging van Van der Plas en Eerdmans volstrekt belachelijk. Oké, hij had wel verwacht dat die laatste grotendeels mee zou gaan met het stikstofverhaal van het partijkartel... maar dat die eerste dat ook doet? Tja, dat is gewoonweg triest.
"Van [JA21[ verbaast het niet,," schrijft hij op Twitter, "maar dat zelfs [BBB] meegaat in de leugen dat we te maken hebben met een stikstofcrisis is pijnlijk. Is FVD dan écht de énige partij die inziet dat we te maken hebben met ordinair landjepik, als onderdeel van de Agenda 2030?"

Van @JuisteAntwoord verbaast het niet, maar dat zelfs @BoerBurgerB meegaat in de leugen dat we te maken hebben met een stikstofcrisis is pijnlijk. Is FVD dan écht de énige partij die inziet dat we te maken hebben met ordinair landjepik, als onderdeel van de Agenda 2030? #boeren

BBB BoerBurgerBeweging 🍀🍀🍀
BBB BoerBurgerBeweging 🍀🍀🍀
@BoerBurgerB

Nederland kan en moet uit de stikstofcrisis komen. Daarom slaan #BBB en @juisteantwoord de handen ineen. Vandaag lanceren @lientje1967 en Joost @Eerdmans het plan dat Nederland van het stikstofslot kan krijgen. #stikstof #Stroe #boerenprotest (1/2)

1.4K
Reply
Thierry Baudet bevestigt de uitspraak van Van Meijeren en voegt toe dat dit natuurlijk precies is waarom de media én de politiek FVD aanvallen en zelfs boycotten. Zij gaan in tégen het heersende narratief en moeten daarom kapot... terwijl BBB en JA21 wél getolereerd (en zelfs gematigd gepromoot!) worden.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Uit reacties onder de tweet van Van Meijeren blijkt dat zijn volgers er net zo over denken als hij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten