Screen Shot 2022 06 22 at 113736

Filmpje! Geert Wilders: 'Als het kabinet doorgaat met stikstofbeleid is er een kabinetscrisis!'

Politiekjun 22 2022, 10:08
Goed nieuws voor iedereen die boeren en Nederlanders in het algemeen een warm hart toedraagt. Volgens Geert Wilders komt er namelijk een kabinetscrisis aan als het kabinet de achterlijke stikstofplannen doorzet. Dat zegt de PVV-leider vandaag tegen WNL.
Het is natuurlijk volstrekt belachelijk waar het kabinet mee bezig is. Als de achterlijke stikstofplannen van de VVD, D66, het CDA en de ChristenUnie doorgang vinden wordt de hele boerenstand in ons land kapotgemaakt. Die mensen hebben dan gewoon geen (functionerend) bedrijf meer. En ja, dat heeft natuurlijk enorme repercussies voor onze voedselvoorraad.
Maar er is goed nieuws. Geert Wilders stelt namelijk dat als het kabinet doorgaat met deze waanzin, dat de pleuris dan écht uitbreekt in Den Haag. Kijk maar:
"Of de coalitie zet het door en ja, dan is er geen kiezer meer die op het CDA en de VVD stemt, en dan is er een kabinetscrisis... óf ze passen de plannen gigantisch aan. Maar dit plan kan niet doorgaan," aldus Wilders.
"Volgens mij is er geen stikstofprobleem," zei Wilders ook nog. Ja, er is zoiets als 'natuur' die niet goed reageert op stikstof. Maar er is óók het soort natuur dat juist hunkert naar stikstof. "Stikstof is dus een theoretisch probleem," zegt hij terecht. "Als je er wel in gelooft, wat wij dus niet doen, op zijn minst: pas die Natura2000 gebieden aan. Halveer ze, pas de normen aan. Hoe dan ook, zorg dat de boeren in Nederland gewoon hun werk kunnen doen. Ze zijn ont-zet-tend belangrijk voor iedereen."
En, ging hij verder, "het is te gek voor woorden dat wij 30-40 miljard besteden aan stikstof, terwijl tegelijkertijd de mensen in Nederland geen boodschappen meer kunnen doen" omdat ze financieel geruïneerd zijn door de torenhoge inflatie én de crimineel hoge belastingen in ons land.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Vandaag is er een grote demonstratie georganiseerd door boeren. Of het daadwerkelijk iets gaat uithalen valt te bezien - maar Wilders is er dus wél positief over.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten