Filmpje! D66-werkgroep mocht stikstofconclusies niet publiceren: 'Zou koren op de molen zijn van Baudet'

Filmpje! D66-werkgroep mocht stikstofconclusies niet publiceren: 'Zou koren op de molen zijn van Baudet'

Zo. Bij Op Z'n Kop zegt Prof. Han Lindeboom dat de bevindingen van een D66-werkgroep (die onderzoek deed naar stikstof) niet gedeeld mochten worden met het grote publiek... omdat de conclusies de radicaal-linkse ideeën van die partij zouden ondermijnen. Of beter, het zou "koren op de molen zijn van Thierry Baudet." LOL.

Dit is natuurlijk ongelooflijk. Bij Op Z'n Kop, de podcast van Marianne Zwagerman, zegt Prof. Han Lindeboom dat de conclusies van een onderzoek waar hij deel van uitmaakte niet gedeeld mochten worden van D66-Kamerlid Tjeerd de Groot omdat die "koren op de molen" zouden zijn "van Thierry Baudet."

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Zo opmerkelijk hoe dat gaat, he? D66 is heel erg "voor de wetenschap" zolang "de wetenschap" maar conclusies trekt die D66 plezant vindt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties