Screen Shot 2022 06 23 at 185143

Filmpje! D66-werkgroep mocht stikstofconclusies niet publiceren: 'Zou koren op de molen zijn van Baudet'

Politiekjun 23 2022, 17:47
Zo. Bij Op Z'n Kop zegt Prof. Han Lindeboom dat de bevindingen van een D66-werkgroep (die onderzoek deed naar stikstof) niet gedeeld mochten worden met het grote publiek... omdat de conclusies de radicaal-linkse ideeën van die partij zouden ondermijnen. Of beter, het zou "koren op de molen zijn van Thierry Baudet." LOL.
Dit is natuurlijk ongelooflijk. Bij Op Z'n Kop, de podcast van Marianne Zwagerman, zegt Prof. Han Lindeboom dat de conclusies van een onderzoek waar hij deel van uitmaakte niet gedeeld mochten worden van D66-Kamerlid Tjeerd de Groot omdat die "koren op de molen" zouden zijn "van Thierry Baudet."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zo opmerkelijk hoe dat gaat, he? D66 is heel erg "voor de wetenschap" zolang "de wetenschap" maar conclusies trekt die D66 plezant vindt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten