Screen Shot 2022 03 23 at 125202

Filmpje! Pepijn van Houwelingen: "Een Europees leger is een heel eng project"

Politiekmrt 23 2022, 10:58
Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt dat de Europese Unie alleen maar uit is "op macht en controle." Hij vindt de komst van een Europees leger "een heel eng project."
Dat zei de FVD'er gisteren bij Ongehoord Nederland.
"De Europese Unie is uit op macht en controle. Het heeft niets te maken met democratie. Dat hebben we gezien bij al die referenda, niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen," aldus Van Houwelingen bij Ongehoord Nieuws. "Ze trekken landen naar bínnen. En ze zijn in ieder geval niet geïnteresseerd in democratie én niet geïnteresseerd in de vrijheid van meningsuiting."
"Ik vind het een heel eng project. Ze censureren de vrijheid van meningsuiting," zei hij daarop. "Ze leggen de democratie aan banden. Dat is dus heel gevaarlijk voor ons. Voor ons als Nederland. Dus we moeten er zo snel mogelijk uit. En we moeten al helemaal niet toestaan dat ze ook een Europees leger kunnen gaan oprichten."
https://twitter.com/ongehoordnedtv/status/1506329865779400704
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Onlangs werd aangekondigd dat de EU met de oprichting van een eigen militaire eenheid gaat beginnen. Het zou in principe gaan om 5.000 man. Voor nu.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten