Filmpje! Premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland grijnst van oor tot oor: meer zelfmoorden!

Filmpje! Premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland grijnst van oor tot oor: meer zelfmoorden!

Jacinda Ardern vindt het hartstikke leuk dat steeds meer mensen in Nieuw-Zeeland zelfmoord plegen. Bron: Twitter

Een filmpje van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern is viraal gegaan. De reden? Ze grijnst van oor tot oor terwijl ze het - bij het World Economic Forum - heeft over het feit dat er steeds meer zelfmoorden plaatsvinden in haar land. Lachen, zeg!

Als je wilt weten hoe gestoord de WEF-fascisten zijn - wereldwijd - moet je even naar deze video kijken. Wat je ziet is Jacinda Ardern die praat over zelfmoord een Nieuw-Zeeland. Net als in Nederland zijn er daar steeds meer mensen met psychologische klachten, wat ook uitmondt in zelfdoding.

Het is ongelooflijk triest, en ja, deze problemen zijn de afgelopen twee jaar enorm toegenomen vanwege de wereldwijde dictatoriale coronamaatregelen.

Dat is zéker zo in Nieuw-Zeeland, waar het volk net als in Australië ongekend onderdrukt is. De hoofdverantwoordelijke daarvoor is de premier, Jacinda Ardern.

Maar als je denkt dat ze dat heel verdrietig vindt, nou, think again. Kijk maar:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Tja. Eigenlijk hoef je daar niets aan toe te voegen he?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties