Filmpje! Rutte verraadt ons alweer: geen extra steun voor lage- en middeninkomens

Filmpje! Rutte verraadt ons alweer: geen extra steun voor lage- en middeninkomens

De destructie van de lage- en middenklasse gaat door. Mark Rutte heeft namelijk laten weten dat hij een belofte om die mensen te helpen toch maar gaat verbreken. Want er is zogenaamd geen geld voor. Dit terwijl er wel bakken met geld wordt uitgegeven aan 'stikstof' én aan 'steun voor Oekraïne..'

Dit is ronduit schandalig. Lagere en middenklasses worden door deze regering systematisch om zeep geholpen. De inflatie is enorm, mensen kunnen hun energierekening niet meer voldoen... maar het interesseert Mark Rutte allemaal niets. Eerder beloofde hij nog dat die mensen wél geholpen zouden worden. Maar dat gaat dus niet gebeuren.

Want ach, ze kunnen over drie maanden hun rekeningen weliswaar niet meer betalen, maar wat maakt dat Rutte uit? Die heeft betere dingen te doen. Zoals obsederen over die belachelijke, dictatoriale tirannieke stikstofplannen van hem. en zijn misdadige collega's in het kabinet.

Het ergste hieraan is niet dat de overheid niet 'gratis geld' uitdeelt. Subsidies en dergelijke zijn feitelijk niet heel effectief en behulpzaam. Sterker, je pakt geld af van mensen die hard werken en geeft het aan anderen.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Maar wat hier zo erg aan is, is dat deze mensen niet in de problemen komen omdat ze niet willen werken... maar omdat ze op de slachtbank gelegd worden door de overheid. Het is de staat die deze mensen financieel ruïneert.

Wat hier gebeurt is echt schandalig. En die domme, lafhartige Nederlanders accepteren het ook nog. Het doet je beseffen dat ons land eigenlijk niet meer te redden is.

Lees meer over:
VVD Mark Rutte armoede Video

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties