Filmpje! Thierry Baudet: 'HOU OP met de Woke-indoctrinatie en manipulatie van kinderen op school'

Politiekmaa 01 2023, 10:00
FVD-leider Thierry Baudet heeft zich in een video uitgesproken tegen wat hij de "manipulatie en indoctrinatie" van kinderen op school noemt. Het gaat hem dan natuurlijk om de Woke LHBTI-ideologie. "Dat is een vorm van indoctrinatie, van manipulatie van de jeugd waardoor kinderen heel onzeker worden," zegt hij.
Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, heeft zich uitgesproken tegen de verspreiding van de Woke-ideologie op scholen. In een video maakt Baudet duidelijk dat hij vindt dat jonge kinderen niet moeten worden lastiggevallen met gender- en seksualiteitsthema's die volgens hem tot de volwassen wereld behoren.
"Iedereen in dit land moet zichzelf kunnen zijn", zegt Baudet. "We moeten absoluut zorgen dat dit blijft. Maar wat we niet moeten doen is jonge kinderen op school lastigvallen met al dat soort keuzes die volwassen mensen in hun leven kunnen maken. Je moet kinderen niet genderles geven. Je moet kinderen niet laten experimenteren met een ander geslacht in hun lichaam hebben. Dat is een vorm van indoctrinatie, van manipulatie van de jeugd waardoor kinderen heel onzeker worden. Waardoor je allerlei psychologische problemen krijgt. En het hoort ook niet op school. De seksualisering van de jeugd is een kwalijke zaak."
Baudet stelt dat deze thema's niet op scholen thuis horen en dat de focus van het onderwijs op de basisvaardigheden moet liggen. Hij benadrukt dat kinderen op school moeten leren rekenen, lezen en schrijven en dat politieke ideologieën niet relevant zijn voor hun ontwikkeling.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"Laten we ons focussen op zaken die echt belangrijk zijn, zoals wiskunde, taal en geschiedenis, in plaats van ze te indoctrineren met politieke ideologieën die niet relevant zijn voor hun ontwikkeling", voegt Baudet toe aan De Dagelijkse Standaard.
En daar valt natuurlijk bijzonder weinig aan toe te voegen. Wokies zullen deze uitspraken van Baudet ongetwijfeld weer "heel erg kwetsend" vinden, maar de man heeft gelijk. Kinderen moeten zich bezighouden met kinderzaken. Scholen moeten kinderen onderwijzen. Volwassen moeten zich bezighouden met volwassenzaken. En volwassenen moeten zich bezighouden met ingewikkelde sociale en identitaire vraagstukken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten