thierry baudet dh 00115 websize

EenVandaag (AVROTROS) brengt leven Baudet in gevaar: 'Hij hangt tegen Hitler aan'

Politiekmrt 01 2023, 11:00
De willekeur bij de NPO kent geen grenzen. Wordt Ongehoord Nederland gestraft omdat zij een populistisch ''onjournalistiek'' geluid laten horen, dan komt BNNVARA er gewoon mee weg als zij Israël in Op1 een apartheidsstaat noemen. Gisteren heeft EenVandaag (AVROTROS) het nog bonter gemaakt door Thierry Baudet met Adolf Hitler te laten vergelijken. Levensgevaarlijk dit gedemoniseer. Je brengt radicaal linkse gekken zo op gevaarlijke ideeën.
De Provinciale Statenverkiezingen zijn over 2 weken dus leek het EenVandaag een goed idee om een reportage te maken om hun kijkers te overtuigen waarom ze niet op het FVD van Thierry Baudet moeten stemmen. Hoe doe je dat? Je laat twee kiezers zoals ''Cris en Peter'' aan het woord die zeggen waarom ze niet nog een keer op FVD gaan stemmen. Dit is overduidelijke propaganda om FVD zwart te maken om zo kiezers te overtuigen om niet op de partij van Baudet te stemmen. 
Dit stond op de website van EenVandaag. 
Dit stond op de website van EenVandaag. 
Alleen maakt EenVandaag het wel erg bont om Peter het volgende over Thierry Baudet te laten zeggen: "Hij zei dezelfde dingen, maar was een beschaafde jongeman die ook wel wat kon bereiken. Nu blijkt alleen dat hij eigenlijk nog erger is dan Wilders. Met iedereen ruzie maken, domme dingen zeggen en zijn eigen club niet bij elkaar houden", zegt Peter. "Ik weet niet of het nazi's zijn, maar het leunt tegen Hitler aan. Daar maak je geen vrienden mee."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
EenVandaag laat gewoon een volksvertegenwoordiger wegzetten als Adolf Hitler. Waar hebben we dit eerder gezien? Juist ja, ook bij de NPO toen werd Pim Fortuyn ook weggezet als een Benito Mussolini, een Nazi en een fascist. We weten allemaal dat dit de extreemlinkse gek Volkert van der Graaf ertoe heeft gebracht om Pim Fortuyn te vermoorden op het Mediapark in Hilversum. En passant krijgt ook de PVV nog een veeg uit de pan. Dat schijnt ook een extremistische partij te zijn. De mainstream media met de NPO voorop, lijken maar niet te willen leren van het verleden. Dadelijk gezamenlijk in koor weer hard huilen als er een volksvertegenwoordiger wordt afgeknald. Stelletje hypocrieten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten