Filmpje! Wybren van Haga fileert hele coronabeleid: 'Massaal vaccineren was gebaseerd op leugens'

Politiekjun 17 2023, 11:10
Wybren van Haga, voorman van BVNL, hield tijdens het debat over 'de terugblik op het coronabeleid' een gepassioneerde, felle speech tegen de fundamenten van dat waanzinnige beleid; een beleid dat meer schade heeft gedaan aan Nederland dan het voorkomen heeft.
Van Haga kreeg als afsplitser slechts drie minuten de tijd om hierover te spreken. Maar gelukkig was er een VVD-Kamerlid - Judith Tielen - dat dacht hem tot de orde te kunnen roepen via een interruptie. Gelukkig? Ja. Want daardoor kreeg Van Haga natuurlijk de tijd om daarop te reageren. Feitelijk kreeg hij dus extra spreektijd.
Hij gebruikte die tijd om het hele coronabeleid totaal met de grond gelijk te maken. "Ik ben inderdaad al drie jaar bezig om te vechten tegen de dystopische psychose die heeft plaatsgevonden," zei Van Haga, "waarbij we allerlei maatregelen om onze oren hebben gekregen. Voor de volledigheid noemde hij die vervolgens "even op."
"Het massaal vaccineren [van de bevolking] was gebaseerd op leugens en leidde tot een totale desillusie bij het volk," aldus Van Haga. "De mondkapjes... Er was geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor die mondkapjes. En tóch heeft het kabinet besloten een mondkapjesplicht in te zetten."
"Vervolgens, de schoolsluitingen. Er was geen enkele reden voor die schoolsluitingen. We hebben iets misdadigs gedaan door de scholen te sluiten. Kinderen gaan hier nog járen last van hebben," ging het Kamerlid terecht verder. 
"De avondklok, er is geen evaluatie van, er was van te voren dat we onszelf gingen opsluiten zonder reden, zonder effect. De nevenschade... ik heb drie jaar m'n tong op m'n schoenen gepraat hier over de nevenschade, die nevenschade is niet meegenomen" in het zogenaamde 'onderzoek' naar het coronabeleid.
Het OVV zelf zegt hier dan ook verbaasd over dat er feitelijk geen evaluatie plaatsvindt. Zelfs nu niet, zelfs nadat we hoegenaamd eindelijk "uit die psychose zijn gekomen."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Toen Van Haga dit zo zei schudde Tielen alleen maar wat met haar hoofd, om aan te geven dat ze het niet met hem eens was. Want de VVD staat ondanks al het bewijs dat duidelijk maakt dat het coronabeleid wanstaltig was, er nog steeds achter. Waarom? Omdat het Rutte's beleid was. En kritiek op Rutte is bij de VVD verboten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten