shutterstock 1892380390

-Michel Mulder- Een collectiviteitszorgbriefje aan Esther Zitvast

Opiniejun 17 2023, 10:30
Beste Hester,
Zoals ik in eerdere columns al verteld heb, ben jij een stigmatiserende 'columnist' die erg vastzit in haar geloof...... of noem het haat naar andersdenkenden.
Wij hebben hier in Nederland een - steeds verder afgebroken - solidariteitsstelsel, dat ervoor zorgt dat we collectief de kosten dragen voor elkaar, zonder uitzonderingen. Althans, totdat de vastzittende columnisten van deze wereld hun uitsluitende mening gesubsidieerd propageerden.
Allereerst aan jou dan wat vraagjes: jij rookt niet? Jij drinkt niet? Jij eet geen rood bewerkt vlees en vis? Jij gebruikt geen suiker? (wat op zichzelf niet het risico op kanker verhoogt, maar het gevolg overgewicht wel) En zo kan ik nog wel even doorgaan, waarbij nog altijd het gezegde geldt: wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
Jouw haat t.o.v. mensen die weten, en zich wél ingelezen hebben in het feit dat er ook wetenschappelijke studies bestaan die aantonen dat zonnebrandcrème juist kankerverwekkend is, is van een ongekend triest niveau, en dat enkel en alleen omdat jij - ondanks je smeren - ooit getroffen bent door huidkanker.
Moet de maatschappij maar van een Hester Vastzittend-gehalte worden, waarbij wij iedereen maar zorg ontzeggen, omdat zij zich niet geconformeerd hebben aan het heersende wetenschapsgeloof, dat haar gelovers nog blinder maakt dan Stevie Wonder?
Ik heb dan nog wel wat voorbeelden voor je, die ongeveer in hetzelfde stigmatiserende straatje passen:
Geen regelmatig onderhoud uit laten voeren aan je auto en een ongeluk krijgen.......... eeeuh geen zorgbehandeling.
In een vliegtuig stappen en het kreng stort neer......... eeeuh geen zorgbehandeling.
Een huis kopen naast Tata Steel, de Rotterdamse haven of Schiphol en kanker krijgen......... eeeuh geen zorgbehandeling.
Elk jaar skieën, en elk jaar met je dronken après-ski harses van een berg aflazeren resulterend in botbreuken, of een Schumacher-status....... eeeuh geen zorgbehandeling.
Zonder winterbanden met gladheid de weg op en door een aanrijding een dwarslaesie oplopen....... eeeuh geen zorgbehandeling.
Voel je een beetje waar ik heen wil beste Esther? In het leven maken wij als mensen keuzes vanuit een geloof, vanuit een overtuiging, vanuit onze levenservaring of vanuit een levenswijze, maar deze keuze zou nooit, maar dan ook nooit ons universele mensenrecht op de toegang tot zorg in de weg mogen staan.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Moordenaars, verkrachters, dictators en oorlogsmisdadigers, ze hebben allemaal recht op zorg, en deze door de geschiedenis heen ook gekregen, maar mensen die twijfels plaatsen bij de 'bescherming' van zonnebrandcrème moeten volgens Hester Zitvast maar uitgesloten worden van zorg.
Jij Hester, bent een eng, heel eng mens, die door je gedachtegoed bijna naadloos in het net opgenoemde rijtje van criminelen past.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten