20211103 Tweede Kamer coronadebat 143

Fleur Agema kan onmetelijke domheid Hugo de Jonge niet geloven: 'Luchten doe je TIJDENS bezoek, niet erna!'

Politieknov 10 2021, 11:02
Op Twitter heeft PVV-Tweede Kamerlid Fleur Agema onze minister van Volksgezondheid en Onderdrukking, CDA'er Hugo de Jonge dus, weer eens keihard uitgelachen. En dat is niet zo gek. Want de schoolmeester moedigt mensen namelijk aan om te luchten "na bezoek." Dat is ronduit achterlijk. "Luchten doe je TIJDENS bezoek," reageert Agema dan ook.
Op Twitter vertelde De Jonge gisteren heel trots dat er "verschillende campagnes" lopen "om iedereen aan de basisregels te herinneren." Dat zijn dus de regels die gebruikt worden om ons te onderdrukken, en waar we ons van Hugotje allemaal aan moeten houden zodat we net iets mínder dan normale mensen worden. "Vandaag" (dinsdag dus) "in alle dagbladen deze advertentie, morgen [dat is dus vandaag woensdag] in huis-aan-huisbladen."
"Spotjes op radio en tv. Advertenties op sociale media. Posters in bushokjes. En nog veel meer." Oh ja, Hugo is hartstikke trots op zichzelf en zijn hardwerkende team van intellectuele giganten. Kuch.
https://twitter.com/hugodejonge/status/1457952909237366785

Fleur Agema: De Jonge is onnozel

Alleen is er wel een klein probleem met deze poster die overal geadverteerd wordt. Zoals Fleur Agema stelt op Twitter staat er dat mensen goed moeten doorluchten "NA bezoek."
Na? Bezoek?
Ja. Na bezoek. "Echt, het staat er." En dat is ronduit achterlijk. "85% besmettingen vindt plaats in één of andere thuissetting," legt Agema dan ook uit. "Luchten doe je TIJDENS bezoek!"
Voor de goede orde voegt ze daar aan toe, direct aan opperonderdrukker De Jonge: "Dat is tig keer effectiever dan al jouw vrijheidbeperkende maatregelen bij elkaar, Hugo!"
https://twitter.com/FleurAgemaPVV/status/1458008214042255361

Kwaadaardig

Kijk, natuurlijk is De Jonge een ronduit kwaadaardige man. Je hoeft alleen maar zijn kop te zien om dat te weten, maar ook wat objectiever is dit een veilige vaststelling; kijk gewoon naar het beleid dat hij voorstaat en de manier waarop hij tegen mensen - ongevaccineerden voorop - praat.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Maar kwaadaardigheid sluit domheid natuurlijk niet uit. Je kunt best kwaadaardig én dom zijn. En dat is, zoals Agema terecht stelt over De Jonge, duidelijk het geval met deze vent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten