Forum for Democracy International organiseert online gesprek over klimaatbeleid met vooraanstaande denkers. Luister en praat live mee!

Forum for Democracy International organiseert online gesprek over klimaatbeleid met vooraanstaande denkers. Luister en praat live mee!

Forum for Democracy International, een organisatie van Forum voor Democratie die zich richt op het bevorderen van directe democratie en het verdedigen van Europese natiestaten, organiseert een online gesprek over klimaatbeleid met vooraanstaande denkers uit de hele wereld. Het gesprek vindt vanmiddag plaats via Twitter Space om 16:00 uur en zal worden geleid door John Laughland. Thierry Baudet, Ralf Dekker, Samuele Furfari en Steve Milloy zullen bij dit gesprek aanschuiven.

Het gesprek zal zich richten op klimaatbeleid, een onderwerp van groot belang in de huidige wereld, en zal in het Engels worden gevoerd. De organisatoren hopen patriotten van over de hele wereld samen te brengen en directe democratie te bevorderen terwijl ze de belangen van Europese natiestaten verdedigen.

Forum for Democracy International heeft een duidelijke missie: het zelfvertrouwen van onze beschaving herstellen en de waarden verdedigen die ons maken tot wie we zijn. Door directe democratie te bevorderen en natiestaten te verdedigen, hopen ze een wereld te creëren waarin burgers meer zeggenschap hebben over de beslissingen die hun leven en de toekomst van hun gemeenschappen beïnvloeden.

Het gesprek belooft levendig en informatief te zijn, waarbij deelnemers hun unieke perspectieven zullen delen over klimaatbeleid en de implicaties daarvan voor de toekomst. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp wordt aangemoedigd om in te schakelen en vragen te stellen.

Like onze gloednieuwe Facebookpagina: Strijders voor Vrijheid. Samen staan we sterk. Met elkaar, voor elkaar.

Over het geheel genomen biedt het online gesprek van Forum for Democracy International een belangrijke gelegenheid om te discussiëren over een van de meest urgente kwesties waarmee de wereld vandaag wordt geconfronteerd. Naarmate we de uitdagingen van klimaatverandering aangaan, is het essentieel dat we open en eerlijke gesprekken voeren over de beste manier om dit kritieke probleem aan te pakken. Door vooraanstaande denkers van over de hele wereld samen te brengen, doet Forum for Democracy International precies dat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties