screen shot 2023 12 05 at 103541

Forum Inside: 'VVD en NSC gaan over links. Ze wachten nu op een foutje van Wilders om hem te kunnen lozen'

Politiekdec 05 2023, 9:00
Bij Forum Inside hebben gasten Paul Cliteur en Marcel de Graaff en presentatoren Thierry Baudet en Ralf Dekker gisteren de formatie eens goed doorgenomen. Een belangrijk punt dat de heren maakten is dat kiezers zich enorm vergist hebben in de VVD: ze denken dat die partij een soort van centrumrechtse partij is, maar dat is flauwekul. VVD-politici zijn links. En ja, dat geldt ook voor NSC.
De vraag is natuurlijk: wat gaat er nu gebeuren? Kunnen VVD en NSC uiteindelijk toch formeren met de PVV (en/of andere rechtse partijen)? Het antwoord op die vraag is, aldus Baudet: waarschijnlijk niet. Waarom? Omdat de VVD en NSC "ten diepste linkse partijen zijn."
"Ze geloven in klimaat, stikstof, zijn pro-NAVO, pro-opengrenzen en pro-EU," aldus Baudet. Ze zijn nu bezig om de verkiezingsuitslag "weg te masseren," zo van: Wilders heeft gewonnen, oké, "maar wat ze volgens mij gewoon gaan doen is een kabinet vormen over links."
"Het is allemaal voor de bu¨hne om mogelijk te maken dat we straks een links kabinet krijgen," ging Baudet verder in de uitzending die gisteravond op YouTube verscheen. "Alleen ze kunnen niet zo makkelijk over de PVV heen stappen, dus ze zoeken een excuus."
"De eerste twee excuses" om de PVV te kunnen negeren zijn de "rechtsstaat en democratie." Dus: de PVV heeft dingen in het partijprogram die in strijd zijn met de Grondwet. Daar hameren ze nu op. Maar daar blijft het niet bij volgens de Forum Inside-heren.
"Waar ze op wachten is wat ze precies met mij hebben gedaan in 2019: dat is iets dat er gebeurd, al is het zo klein, een foutje bij Geert waar ze dan een enorm probleem van maken." Daarbij gaat het niet alleen over Wilders zelf, maar ook over de Kamerleden van de PVV die vandaag plaatsnemen in de nieuwe Kamer. Als ze daar iets bij kunnen vinden gaan ze los.
Marcel de Graaff - Europarlementariër voor FVD - denkt daar net zo over, en verbaasde zich ook over de idiotie van VVD-kiezers. Steeds weer stemmen die mensen op de VVD... terwijl de VVD na de verkiezingen alle verkiezingsbeloftes direct in de prullenbak gooit.
Vervolgens zegt de VVD dat ze heus een rechtser beleid willen, maar ja, dat kon niet. Wat ze dan wel hebben gedaan? Nou, als ze niet mee hadden geregeerd dan was het nóg erger, want nog linkser geweest. Daar moeten we dan dankbaar voor zijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met de bedriegers van VVD en NSC. Wij willen ze elke dag aanpakken. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen die elitaire globalisten die lák hebben aan onze democratie en de wil van ons volk!
En de VVD kiezer trapt er steeds weer in.
Cliteur had een heel goed punt over die kiezers. Hij gaat regelmatig in gesprek met VVD-kiezers, zei de gepensioneerde hoogleraar, en dan legt hij ze uit dat ze dus een enorme fout gemaakt hebben. Als je echt dingen wilt veranderen "moet je op FVD stemmen... en als je dat niet wilt, omdat je je daar niet op je gemak voelt, dan PVV. Maar elke andere stem is nutteloos.'
Daarin heeft hij natuurlijk 100 procent gelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten