geert wilders pvv 9o1a6895

Bizar! NOS-nepjournalist zet aanval in op Geert Wilders: 'Hij wil Oekraïne uitleveren aan Moskou!'

Politiekdec 04 2023, 13:00
Twee dagen geleden heeft het Canadese Rebel News een interview online gezet met Geert Wilders. Zoals we gewend zijn van de PVV-leider doet hij daarin enkele controversiële uitspraken. Zoals? Nou, hij zei onder meer dat als hij premier wordt, hij de steun aan Oekraïne wil stopzetten. En dat is tegen het zere been van 'journalisten' bij de NOS. Die willen namelijk eeuwige oorlog.
In het gesprek praat Wilders onder meer over hoe te reageren als de media je "racist" noemen, waarom de klimaatwaanzin desastreus is, hoe het gaat met populistische partijen in de rest van Europa, waarom buitenlandse steun moet stoppen, het belang van alternatieve media, en dus ook over de oorlog in Oekraïne. Op elk van deze onderwerpen was Wilders recht voor zijn raap. Kijk en luister maar:

Rusland - Oekraïne

"Ik geloof dat Rusland hier de bad guy is," aldus Wilders over het laatste onderwerp. "Ik geloof dat, wat je ook van Oekraïne denkt - een corrupt land - maar het is een soevereine natie en Rusland had deze oorlog niet moeten beginnen. Ik sta dus aan de kant van Oekraïne."
"Maar ik geloof dat de Nederlandse staat geen militaire hulp moet geven aan Oekraïne, want we hebben zélf heel weinig van dat soort materiaal én omdat andere staten dat al doen. Er zouden onderhandelingen moeten zijn in plaats van een oorlog," ging Wilders verder, "maar ik ben heel duidelijk hierover: Rusland is dit begonnen, en niemand anders."

NOS-'journalist' woest

Zoals je zou verwachten is niet iedereen hier blij mee. De gemiddelde kiezer natuurlijk wel, maar journalisten niet. Zie Wessel de Jong. Deze engnek werkt voor de NOS. Dat is een omroep die pretendeert 'objectief' en 'neutraal' te zijn.
Helaas is dat natuurlijk al jaren een leugen. Decennia, misschien zelfs. De Jong is wat dat betreft niet anders dan de rest van zijn collega's. Wilders' opmerkingen over Oekraïne hebben hem namelijk woest gemaakt - en hij laat zich meteen in zijn kaarten kijken.
"'I think we should not give Defense material to him'," citeert De Jong Wilders. "Hij koerst dus af op een breuk met het huidige [Nederlandse] beleid en is bereid Oekraïne over te leveren aan Moskou."

“I think we should not give Defense material to them.” Zegt Wilders hier over Oekraïne. Hij koerst dus af op een breuk met het huidige NL beleid en is bereid Oekraïne over te leveren aan Moskou.

Rebel News
Rebel News
@RebelNewsOnline

WORLD EXCLUSIVE: The first foreign interview with incoming Dutch PM Geert Wilders Wilders won on a simple but profound platform: he wants to stop immigration, especially Islamic immigration, and he wants to break free of the European Union to have a Dutch version of Brexit.…

302
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met de extreemlinkse vooroordelen van de NOS. Ben jij hun wangedrag ook beu? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons frisse écht rechtse geluid!
Dit is hoe NOS'ers rollen. Ze pretenderen heel objectief en neutraal te zijn, maar dat zijn ze allerminst. Het zijn stuk voor stuk linkse kartelianen. Globalisten die de Amerikaanse internationale agenda blind steunen, en die zelfs milde critici van dat Amerikaanse beleid kapot willen maken - want als je het niet volledig, voor de volle honderd procent steunt, tja, dan ben je een gevaar.
Het is om moe van te worden. Het enige goede nieuws? De verkiezingsuitslag van 22 november bewijst dat Nederlanders klaar zijn met dit soort wangedrag van 'NOS-journalisten.' Het vervelende is alleen dat die nepjournalisten dat zelf nog niet begrijpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten